Céges dosszié: ezért lehet jó döntés minden vállalkozásnak

dosszié

A céges dossziék dizájnos reklámhordozók, ráadásul praktikusak is. Reklámajándékként történő használatuk éppen ezért bármilyen vállalkozás számára előnyös lehet. De miért is olyan hatékony egy ilyen látszólag egyszerű marketingeszköz?

Ebben a cikkben bemutatjuk az egyedi céges dossziék előnyeit, és hogy miért jelenthetnek jó döntést a kisebb és nagyobb vállalkozások számára egyaránt.

 

A céges dossziék előnyei

Ha márkázott termékekre van szükségünk, a Printpix Nyomda céges dossziék terén is a legjobb megoldásokat kínálja. Ezek elsődleges előnye, hogy rendkívül praktikusak. Bármely vállalkozás számára, amely dokumentumokat kezel, legyen az egy ügyvédi iroda, könyvelőiroda vagy épp egy kreatív ügynökség, a dossziék segíthetnek a mindennapi munkát egyszerűbbé és kényelmesebbé tenni.

A logóval ellátott dosszié ráadásul jó reklámajándék is egyben. Egy esztétikus darab az ügyfelek és partnerek figyelmének felkeltésében, és könnyebbé teszi számukra, hogy cégünket akár ezer közül is felismerjék a későbbiekben. Éppen ezért kiváló eszköz a márkaépítésre és a márkaismertség növelésére.

 

Mi tehet különlegessé egy egyszerű dossziét?

Egy olyan egyszerű reklámeszközt, mint a dosszié, sok dolog képes exkluzívvá tenni. Ilyen lehet többek között az egyedi megjelenés, mely főként a grafikai tervezésen és a megfelelő nyomdai munkán múlik: a Printpix Nyomda ebben is segít.

De a masszív és időtálló anyagok is különlegesebbé és értékesebbé tehetnek egy ilyen céges ajándéktárgyat, és az élettartam mellett az esztétikai értéket is képesek növelni.

Ezenkívül a megfelelő nyomdatechnika segítségével akár a beloldalakon is helyezhetünk el grafikát vagy szöveget, ami nemcsak esztétikusabbá és izgalmasabbá teszi a végeredményt, de lehetőséget ad arra is, hogy több információt oszthassunk meg a célközönséggel.

A céges dossziék mindezek mellett gyakran kiegészíthetők olyan, különféle praktikus extrákkal, mint például névjegykártyatartó. Ez a kis plusz részlet lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a dossziéban ne csak dokumentumokat, hanem névjegyeket is rendszerezetten tároljanak, így minden fontos információ, minden esetben kéznél van.

 

Milyen vállalkozásoknak ajánlott?

Szinte bármilyen vállalkozás profitálhat a saját logóval ellátott céges dossziék használatából. Ilyenek lehetnek például a már említett könyvelőirodák, a kreatív ügynökségek, de a kisvállalkozások vagy akár az oktatási intézmények, többek között az egyetemek is.

Összességében ugyanis egy rendkívül sokoldalú reklámeszközről beszélünk, ami céljainktól függően igazán egyedivé, kreatívvá és emlékezetessé is tehető. Ez pedig hatalmas segítséget jelent abban, ha szeretnék márkánk arculatát, ismertségét megerősíteni a piacon. Az exkluzív dizájn, a tartós anyagok használata és a modern nyomdatechnológia pedig egytől egyig hozzájárulnak ahhoz, hogy kitűnhessünk a versenytársak közül.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?