Ógyallán, Naszvadon és Marcelházán is lehet időpontot foglalni a hétvégi tesztelésre

Ímely
Gúta/Ógyalla/Naszvad/Marcelháza |

Gútán az eddig szokásos módszer szerint lakhelyek szerint osztották be a lakosokat. Online regisztrálásra az ógyallai és marcelházi önkormányzati honlapok szlovák nyelvű felületén van lehetőség.

Gútán öt helyszínen található hét mintavételi ponton végzik majd a tesztelést szombaton és vasárnap 9:00-17:00 között. A lakosok a város hivatalos felületein megtalálhatják az utcák szerinti pontos beosztást – ám ez a rendszer csupán irányadó, s nem kötelező jellegű.

Ógyallán hat mintavételi ponton várják a polgárokat szombaton és vasárnap 8:00-18:00 között. Online lehet időpontot foglalni a város hivatalos honlapjának szlovák verzióján, az adott szűrőállomás linkjére kattintva. Akiknek nem lesz időpontjuk, azok számára mindkét nap szabadon hagytak egy kétórás idősávot 16:00 és 18:00 között.

Naszvadon szombaton és vasárnapon kívül még hétfőn is tesztelnek, mindhárom nap 8:00 és 20:00 között. Ezúttal csak egy mintavételi pont lesz a városban, mégpedig az Éder étteremben. Időpontot telefonon lehet foglalni a 0915-36-22-73, 0940-52-19-46, 0918-66-14-03 vagy a 0907-41-43-16 számok bármelyikén pénteken 10:00-20:00, szombaton és vasárnap pedig 8:00-17:00 között. Az előző körhöz hasonlóan most is arra kérik a polgárokat, hogy időpontfoglalás esetén háztartásuk vagy családjuk más tagjait is jelentsék be.

A járás ötödik legnépesebb településén, Marcelházán három mintavételi helyszínen várják a polgárokat. Csak vasárnap zajlik majd a tesztelés 8:00 és 19:50 között. A község hivatalos honlapjának szlovák nyelvű felületén lehetséges időpontot foglalni. Az önkormányzat nyomatékosította, csak azok a személyek regisztrálhatnak, akiknek Marcelházán van az állandó vagy ideiglenes lakcímük, valamint azok, akiknek ebben a községben van a munkahelyük.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?