VIDEÓ: Több mint félmillió eurót loptak ki egy férfi autójából Pozsonyban

lopás
Pozsony |

Az 537 000 euró készpénzt tároló táskát az idő alatt lopták ki a férfi autójából, míg ő a jármű defektes kerekét cserélte.

A lopás kedden történt Pozsonyban, Zlaté piesky városrészben, a Studená utcai bevásárlóközpontnál.

Míg az Opel Astra tulajdonosa a jármű defektes kerekét cserélte, addig egy férfi az autóhoz lépve egy táskát emelt ki a személyautóból. A sokat érő csomagban 537 000 eurónyi készpénz lapult.

A tettes vékony testalkatú, körülbelül 180 centiméter magas. Fekete nadrágot és fekete kabátot viselt. A rendőrség weboldalán tette közzé a biztonsági kamera felvételét, a tettes azonosításához a nyilvánosság segítségét kéri. Arra kérik a lakosságot, aki felismeri a férfit, hívja a 158-as telefonszámot, vagy tegyen bejelentést bármelyik rendőrőrsön.

„Főleg azoknak a sofőröknek a segítségére számítunk, akik a bűncselekmény elkövetésének idején, 11 óra és 12.30  között a környéken jártak, és kamera van az autójukon, amely esetleg rögzíthette az utcán zajló eseményeket” – mondta Mihaliková, és hozzátette, lopás miatt indult eljárás az ügyben.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?