Jennifer Aniston visszatért a tévézéshez, és utálatos lett

jennifer

A Jóbarátok legnagyobb sztárját utoljára 15 éve láthattuk tévésorozatban. Most az Apple TV+ masszív utalásáért cserébe visszatért a műfajhoz, és ezúttal meg sem próbál szimpatikusnak látszani.

Nem is olyan régen írtunk a Sorozatdaráló hasábjain A legharsányabb hang című szériáról, ami azt mutatta be, hogyan sodorták el a Fox News guruját, Roger Ailest a szexuális zaklatási vádak a #metoo éra beköszöntével. A 2017 óta történtek bőven szolgálnak izgalmas történetekkel a témában, nemcsak producerek, rendezők és színészek buktak le, hanem jó néhány nagyhatalmú tévés műsorvezető is, akiket itt Európában nem nagyon ismerünk, de hazájukban ott vannak/voltak a legnagyobbak között. A Morning Show A legharsányabb hanggal ellentétben nem egy konkrét ügyet dolgoz fel, hanem egy fikciós történetet mesél el egy fikciós reggeli tévéműsor szerkesztőségének életéről, de ehhez valóban megtörtént esetek egyes elemeit emeli át. Ha valaki otthonosan mozog az amerikai televíziózás világában, és az olyan nevek, mint Charlie Rose vagy Matt Lauer mondanak neki valamit, akkor többször is „Aha!” élménye lesz a sorozat nézése közben.

A The Morning Show a november elején indult új streaming szolgáltató, az Apple TV+ első nagy dobása, amire egyáltalán nem sajnálták a pénzt. Nemcsak Jennifer Anistont csábították vissza tévézni, hanem Reese Witherspoont és Steve Carellt is megszerezték, és a mellékszerepeket is Hollywood legmegbízhatóbb karakterszínészei alakítják. A fonalat akkor vesszük fel, amikor a reggeli műsor egyik sztárjáról kiderül, hogy évekig zaklatta több kollégáját, a csatorna pedig óriási kihívás előtt áll. Hogyan kezeli a helyzetet? Kit ültet be a zaklató helyére? Hogyan előzi meg, hogy a jövőben ne történhessen ilyen? A Morning Show leginkább azoknak szerez majd örömet, akik szeretnek egy nagyüzem kulisszái mögé belesni, és látni, mi folyik a színfalak mögött. A széria ad egyfajta bennfentes érzést a nézőinek, ugyanis izgalmas látni, milyen harc folyik egy sztárműsorvezető szerződésének meghosszabbítása körül, milyen hatalmi harcok zajlanak a vezetőségben, és hogyan tanul bele az új kolléga a szerepébe egyetlen hét leforgása alatt. Aniston alakítja a régi motorost, a zaklató egykori műsorvezetőtársát, akinek egy darabig egyedül kell tartania a frontot, míg Witherspoon játssza az új arcot, aki az erős igazságérzetével megolajozza ezt a régi, nehezen mozgó gépezetet. Aniston nem a szokásos komikai eszköztárával játszik, szimpatikus, hogy sokszor meg sem próbál szimpatikus lenni. Vele szemben Witherspoon maradt a szokásos szerepkörében – a törtető figurák mindig is jól mentek neki –, Steve Carell pedig a sorozat nagy kérdőjele. A Morning Show kellemetlenül sok teret ad neki ahhoz, hogy zaklatóként is szimpatikussá váljon. Az Apple TV+ sorozatában nincs semmi forradalmi, de a lendülete, a kiváló színészei és a bennfentességet sugárzó image-e végett mégis nézeti magát. Ha elkezded, nem fogod abbahagyni.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?