Raši Ficóról és Kočnerről

Richard Raši
Pozsony |

Richard Raši, a Smer alelnöke kijelentette, meggyőződése, hogy semmilyen kommunikáció nem volt Robert Fico volt kormányfő és Marián Kočner vád alá helyezett üzletember között, és nem kötöttek titkos megállapodásokat. Raši erről a köztévé politikai vitaműsorában beszélt vasárnap.

Azt is kijelentette, hogy Kočner és Michal Suchoba nyilvánosságra került hangfelvétele nem bizonyít semmit.

„Semmilyen hatóság nem erősítette meg, hogy hiteles a hangfelvétel, és nem csupán egyes részleteit hozták nyilvánosságra, célzatosan” – mondta Raši.

A felvételen Suchoba közli Kočnerral, hogy ha el akarja kerülni az adóellenőrzést, akkor azért csúszópénzt kell adnia. Kočner erre azt válaszolja, valamennyit hajlandó fizetni, de nem sokat, mert már megegyezett Ficóval, hogy békén hagyják őt a hatóságok, és ha nem lesz nyugta, akkor Fico sem lesz miniszterelnök.

„Azt gondolom, Kočner telefonjában rengeteg hanganyag van, rengeteg politikussal, olyanokkal is, akik most ellenzékben vannak” – mondta Raši.

(tasr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?