Kerékpármaraton Nyékvárkonyon

kerékpárverseny
Nyékvárkony/Alistál |

Tizedik alkalommal zajlott a Danube Bike Maraton elnevezésű népszerű kerékpárverseny az alistáli Ali-Bi Polgári Társulás és a nyékvárkonyi Hegyen-Völgyön Túraklub közös szervezésében. 

A mezőny ezúttal formabontó módon Nyékvárkonyból indult, és a különböző nehézségű és hosszúságú távokon a legfiatalabbaktól az idősekig mindegyik korosztály képviseltette magát. „A távokat tudatosan úgy alakítottuk ki, hogy mindegyik induló megtalálja a kedvére valót. A családok és gyerekek számára volt két könnyebb, rövidebb táv, a kihívásra vágyóknak viszont ott voltak a hosszabb távok nehezebb terepen, amelyek során már érezhető volt a versenyszellem is – árulta el Csörgő Tamás, a Hegyen-Völgyön Túraklub tagja, az esemény egyik szervezője. – Nagyjából százharmincan vettek részt a maratonon, aminek nagyon örülünk, a visszajelzések alapján a résztvevők is jól érezték magukat, többen megdicsérték a kialakított útvonalakatˮ. A torna végén az összes kategória első három helyezettjét külön is díjazták.

Érdekes

X. DANUBE BIKE MARATON, Nyékvárkony

Kategóriagyőztesek, Classic (48 km): Sárosfai Ádám (férfiak), Nagy Réka (nők), Csörgő Emese Alíz (gyerek, lányok), Pataky Bálint (gyerek, fiúk); Czikhardt Noémi (junior, lányok), Gál János Márk (junior, fiúk); Dudás Katalin (szenior, nők), Caplár Árpár (senior, férfiak).
Long (75 km): Pavol Sebák (férfiak), Cseh Laura (nők), Rácz György (szenior, férfiak).
MTB (50 km): Bereczk Roland (férfiak), Paksi Szilvia (nők), Androvics Norbert (junior, fiúk), Képesi Áron (gyerek, fiúk).
Mini (12 km): Fodor Janka Róza (U10, lányok), Hordósi Márk (U10, fiúk), Dobsa Ákos (U14).
Family (5 km): Bodó Zsanna (U10, lányok), Hordósi Márk (U10, fiúk), Dobsa Ákos (U14). ⋌

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?