Megint elmaradt egy európai Nicki Minaj-koncert, újra áramproblémákra hivatkoztak

Nicki Minaj
Bordeaux |

Akárcsak Pozsonyban február végén, Nicki Minaj megint lemondott egy koncertet arra hivatkozva, hogy a március 9-re tervezett fellépés helyszínen problémák voltak az áramellátással. Most a bordeaux-i Arkea Arena közönsége várt arra, hogy Minaj elkezdje a műsort, de hiába.

 

A koncert helyszínén készültek olyan felvételek, amin a rajongók elkezdik Minaj egyik riválisának, Cardi B-nek a nevét skandálni. Tavaly annyira eszkalálódott a helyzet a két rapper között, hogy cipőkkel dobálták egymást.

Minaj csapata a pozsonyi koncertjét szintén arra hivatkozva mondta le, hogy az Ondrej Nepela Téli Stadionban gondok vannak az áramellátással. A koncert szervezői aztán egy hosszú videóban cáfolták, hogy ez lett volna a probléma, inkább a fellépő csapatát hibáztatták a káoszért.

A február 25-én tartott budapesti koncert is csúszással indult, de Minaj fellépett, a késést a magyar előzenekarok bánták.

Minaj Instagramon reagált a francia koncert lemondására, ahol szintén az áramproblémás magyarázatot ecsetelte, és megígérte, hogy majd jóvá fogja tenni:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

????♥️

Barbie® (@nickiminaj) által megosztott bejegyzés, Márc 9., 2019, időpont: 4:13 (PST időzóna szerint)

Forrás: Index

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?