Eltemették Emiliano Salát

Emiliano Sala
Progreso |

A Nantes és a Cardiff képviselői is megjelentek az argentínai Progresóban, ahol eltemették Emiliano Salát, akinek a repülőgépe a La Manche csatorna felett tűnt el még január 21-én. A francia Nantes-ban futballozott, élete szerződését kapta meg a Cardifftól - rekordösszeget fizettek ki érte -, épp új csapatához volt útban, amikor a gépe szerencsétlenül járt és a tengerbe zuhant.

 

A roncsot február harmadikán találták meg a tenger fenekén, hamarosan az is kiderült, hogy az ő holtteste van benne, nem a pilótáé.

Több százan kísérték utolsó útjára a 29 éves csatárt.

Egyik nevelőedzője, Diego Solis arról beszélt, hogy mindannyian büszkék voltak rá, hiszen a helyi csapatból indult, és futott be Európában komoly karriert. Soha nem fogják elfelejteni őt, még ha most nagyon keserű is a búcsú.

"Ez a város sötétségbe borult azon a napon, amikor ő felszállt arra a gépre. Érthetetlen, felfoghatatlan tragédia" - mondta Lucia, aki a család közelében lakott.

(Forrás: Index)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?