Norvégiában vádat emeltek egy 26 éves férfi ellen, aki több mint 300 gyereket zaklatott szexuálisan

Ezer év börtönre ítéltek egy férfit két kislány szexuális zaklatásáért
Koppenhága |

Vádat emelt a norvég ügyészség egy 26 éves fiatal ellen, aki szexuális visszaélést követett el több mint 300 kiskorúval szemben - számolt be szerdán a norvég média a legnagyobb ilyen típusú ügyről a skandináv országban.

 

A vádlott a bűncselekmények legtöbbjét az interneten keresztül követte el, de voltak esetei a közvetlen szexuális visszaélésnek is - tájékoztatott szerdán az NRK norvég közszolgálati műsorszolgáltató.

A vádirat szerint a 26 éves férfi kislánynak adta ki magát számos honlapon, közösségi oldalon és fórumon, hogy áldozatai bizalmába férkőzzön, akiket rávett arra, hogy küldjenek neki olyan felvételeket, amelyeken önkielégítést végeznek, a vádlott cserébe pedig pénzt vagy meztelen felvételeket ígért.

 

Az ügyészség szerint a vádlott alkalmanként azzal fenyegette meg a fiatalkorúakat, hogy közzéteszi az általuk küldött felvételeket az interneten, ha nem küldenek neki többet.

A vádhatóság szerint több mint 16 ezer ilyen felvételt találtak a vádlottnál, aki esetenként személyesen is találkozott egyes áldozataival.

Az áldozatok nem csak norvég kiskorúak, vannak közöttük svédek és dánok is.

A norvég médiumok szerint a vádlott egy 26 éves, alacsonyabb osztályú futballbíró, aki Oslo területén lakott.

Az ügy januárban kerül a bíróságok elé, és várhatóan hónapokig eltart.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?