Gareth Bale akár négy hónapot is kihagyhat

Madrid |

<p>Nem valószínű, hogy Gareth Bale április előtt pályára léphet a Real Madrid labdarúgócsapatában.</p>

A 27 éves walesi szélső jobb bokájában a szalagok egy hete, a Sporting elleni Bajnokok Ligája-meccsen sérültek meg, s kedden Londonban műtötték meg. A sérülés azonban az AS napilap információi szerint súlyosabb, mintsem először feltételezték, így a korábban becsült három hónap helyett várhatóan négyet kell majd kihagynia.

Az idényt remek formában kezdő Bale a szezonban 16 mérkőzésen hétszer volt eredményes a Real színeiben, így kiesése nagy érvágás a királyi gárda számára. Bale a becslések szerint 25 találkozót fog kihagyni kényszerpihenője alatt.

A Real Madrid 32 tétmérkőzés óta veretlen, előnye a Primera Divisiónban 13 forduló után hat pont az ősi rivális és címvédő FC Barcelona előtt, amelynek stadionjában szombat délután játszik rangadót a két együttes.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?