Aknákat és gránátokat semmisítettek meg

Kassa |

<p>A rendőrségi pirotechnikusok hétfőn három esetben indultak második világháborús robbanószerek megsemmisítésére a Kassai megyében.</p>

Hétfőn sűrű napja volt a Kassa megyei pirotechnikusoknak. A délelőtt folyamán Kelecsenybordáról (Košický Klečenov) érkezett bejelentés, miszerint egy második világháborús 81 mm-es gránátot találtak a helyi temetőben.

Délután a Tőketerebesi járásban ásott elő az eke egy 82-mm-es tüzérségi aknát. Ugyanazon a napon a kassa-környéki Stósz határában is egy 81-mm-es gránátot találtak. A veszélyes leleteket a tűzszerészek elszállították és biztonságosan megsemmisítették.

A rendőrség a továbbiakban is kéri a lakosságot, hogy az így talált robbanószereket, töltényeket haladéktalanul jelentsék be az illetékeseknek, így elejét véve esetleges baleseteknek és haláleseteknek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?