Nem követtek el bűncselekményt Noszály Sándor sérelmére

<p>Noszály Sándor sérelmére nem követtek el bűncselekményt, ezért hétfőn megszüntették a rendőrségi eljárást - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata az MTI-vel.</p>

Közleményükben azt írták: múlt péntek hajnalban egy V. kerületi, Széchenyi téri szórakozóhely elől az orvosi vélemény szerint életveszélyes állapotban vitték kórházba a mentők a volt válogatott teniszezőt.    A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a helyszíni szemle után felkutatták és kihallgatták a történések tanúit, beszerezték és végignézték a szórakozóhely biztonsági kamerájának felvételeit. Az életvédelmi osztály munkatársai megállapították, hogy Noszály Sándor sérelmére nem követtek el bűncselekményt, ezért az ügyben korábban elrendelt nyomozást megszüntették.    Noszály Sándor a nyolcvanas-kilencvenes évek kiemelkedő teniszezője volt, ötször nyerte el az év magyar teniszezője címet. Legeredményesebb időszakában, 1995-ben a világranglista 95. helyezettje volt.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?