Horoszkóp szombatra

<p><strong>Bak (XII. 22.&ndash;I. 20.) </strong>Munkahelyén kínos helyzetbe kerül, mivel sikerül összeszólalkoznia felettesével. Ugyanis arról a kollégájáról, akiben eddig megbízott, most kiderült, elárulta és becsapta önt. Emiatt családi, de akár üzleti kapcsolatai is válással végződhetnek.</p>

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Uralkodjon magán, ugyanis csak így kerülheti el, hogy túlzásokba essen, és olyan dolgokat tegyen, melyeket később megbánna, de visszacsinálni már nem lehet őket. Ezért bármilyen döntés előtt kérje ki egy, a témához értő barátja véleményét!

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Ha szeretne valami újba kezdeni, akkor most tegye, segítséget is kaphat hozzá. Lehet ez állásinterjú vagy fontos vizsga. Párkapcsolata az anyagiak miatt labilis, ugyanis ahelyett, hogy megbeszélnék a megoldási lehetőséget, inkább vitatkoznak.

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Kapcsolata önön múlik, vagyis lesz-e folytatása. Önnek kell türelmesnek lennie, vagy szakítás lesz a vége. Párja titkos szerelmi kalandba bonyolódott, amit nem biztos, hogy tolerálni tud neki, bár szeretné tudni a választ a „miért”-re.

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Egyik rokonával nem tud szót érteni, s őszintén szólva nem is akar, ugyanis ahol csak tud, keresztbe tesz önnek. Éppen ezért vitába keveredhet vele, de ebből most nem ön kerül ki győztesen. A munkahelyén változásokra kell számítania.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Úgy érzi, egy régóta halogatott ügyet tisztáznia kellene partnerével, de ez az időszak nem alkalmas a komoly és fontos beszélgetésre, és kedvese sem áll még készen erre. Figyeljen jobban munkájára, mert a legkisebb tévedés is megbosszulja magát!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Már eddig is többet tett kapcsolatukért, mint amennyi elvárható lett volna. Elérkezett ahhoz a ponthoz, amikor döntenie kell: érdemes-e folytatnia ezt az egészet. Elképzelhető, hogy félreértett bizonyos dolgokat, amit még helyre lehetne hozni!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Undokságért sosem kellett a szomszédba mennie. Ha nem akar veszekedést családtagjaival, megszólalás előtt inkább számoljon el legalább tízig. Legyen óvatos, mert ez a válság a régi kapcsolatokat is szétrombolhatja.

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Nyugodtnak kell lennie, még abban az esetben is, ha legszívesebben üvöltene a dühtől. Uralkodjon indulatain, nehogy összetörje magát vagy elveszítse legfontosabb üzleti és baráti kapcsolatait. Ha párkapcsolatban él, akkor vigyázzon kedvesére!

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Kedvese megbántotta, s emiatt rossz a kedve, de próbáljon türelmes lenni vele, mert nehéz időszakon megy keresztül. Ha megértő és toleráns lesz, akkor kapcsolatuk rövid időn belül olyan lehet, mint amilyet mindig is szeretett volna.

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Munkahelyén kínos helyzetbe kerül, mivel sikerül összeszólalkoznia felettesével. Ugyanis arról a kollégájáról, akiben eddig megbízott, most kiderült, elárulta és becsapta önt. Emiatt családi, de akár üzleti kapcsolatai is válással végződhetnek.

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Az ember néha olyan tettekre kényszerül, amelyek távol állnak tőle. Most ön is ilyen helyzetbe kerülhet. Ha meg szeretné tartani állását, akkor kénytelen lesz főnökének kedveskedni. Nem minden esetben a tehetség számít a munkahely megőrzésénél!

Halak (II. 20.–III. 20.)

Ami az anyagi helyzetét illeti, sokkal jobban oda kell fi gyelnie, hogy mire és mennyit költ, ugyanis most nem kínálkozik újabb lehetőség arra, hogy gyarapítsa bankszámláján az összeget. Ráadásul a kiadása még növekedni is fog.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?