Quentin Tarantino nyáron forgatja le új westernjét

Los Angeles |

<p>Nyáron forgatja le új westernfilmjét Quentin Tarantino, a rendező Christoph Waltznak is írt egy szerepet a forgatókönyvben.<br />&nbsp;</p>

Tarantino novemberben már elmondta, hogy újabb westernen dolgozik, azt azonban csak most hozta nyilvánosságra, hogy a filmnek a The Hateful Eight (A nyolc förtelmes) címet adta. A rendező a The Hollywood Reporter szerint John Sturges A hét mesterlövészének címével játszott el. A hatvanas évekbeli klasszikus western Kuroszava Akira A hét szamuráj című 1954-es alkotása nyomán készült.
   
Az új Tarantino-filmhez az a tapasztalt szereplőválogató, Victoria Thomas keres színészeket, aki a Django elszabadul szereposztásán is dolgozott. A rendező két legutóbbi filmjében, a Becstelen Brigantykban és a Djangóban szereplő Christoph Waltz helye már biztosnak tűnik, mivel Tarantino rá írta az egyik karaktert.
    
http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/quentin-tarantinos-new-movie-sets-668946

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?