Mozgásszervi betegségek kezelése a Safe Laser-rel

safe lazer

Mozgásszervi betegségek emberek millióinak életét keserítik meg: a nem balesetekből eredő fájdalmak népbetegségnek számítanak. Olyan kórképek sorolhatók ide, mint például az ízületi kopás, az izomfájdalom, az ízületi gyulladás. A mozgásszervi betegségek gyakrabban az idősebb embereket sújtják, tény azonban, hogy a fiatalabb korosztályban is megjelenhetnek. Blogposztunkban egy átfogó képet kívánunk nyújtani ezekről a megbetegedésekről és arról, hogy milyen hatékony módszerrel lehet felülkerekedni a fájdalmas, kellemetlen tüneteken!

A mozgásszervi megbetegedések igen sokfélék lehetnek, ennek megfelelő a tünetek is meglehetősen változatos képet festenek. A leggyakoribb tünet a fájdalom és a mozgástartomány beszűkülése. Előbbi a legtöbbször az ízületekben, a csontokban, a lágyrészekben jelentkezik.

safe lazer

A krónikus mozgásszervi betegségek diagnosztizálásához szakemberre és igen gyakran diagnosztikai vizsgálatokra van szükség. A szakorvos a páciens kórtörténete, laborleletei és a képalkotó eljárások (például CT, MR, röntgen, ultrahang) által rendelkezésre bocsátott leletek alapján állítja fel a diagnózist.

Mielőtt rátérnénk arra, hogy milyen mozgásszervi megbetegedések léteznek, bemutatunk néhány statisztikai adatot, amelyek a téma fontosságát igazolják!

Népbetegségnek számítanak

A mozgásszervi kórképek mára már népbetegségnek számítanak. Statisztikai adatok szerint Európában több mint 100 millió ember szenved reumatikus betegségben, csontritkulástól pedig 30 millió. Az ilyen jellegű megbetegedések gyakorisága évről évre növekszik, ami a helytelen életmódnak köszönhető. 

A mozgásszervi betegségek témája sok embert érint, éppen ezért kell kiemelt ügyként kezelni, és a lehető legtöbb információval rendelkezni róluk.

A mozgásszervi betegségek típusai

A mozgásszervi betegségek olyan területeket érintenek, mint az izmok, a csontok és az ízületek. Hat fő típusát különböztetjük meg, vegyük sorra ezeket!

Degeneratív betegségek: 

  • Arthritisek
  • Lágyrész betegségek 
  • Izombetegségek
  • Csontbetegségek
  • Egyéb kórképek
safe lazer

Harc a mozgásszervi betegségekkel a Safe Laser segítségével!

A Safe Laser az egyik legújabb és leginnovatívabb módszer a mozgásszervi betegségek kezelésére. Ez a korszerű technológia segít enyhíteni a fájdalmat és gyorsítani a gyógyulást anélkül, hogy invazív beavatkozásokra lenne szükség.

Az egyik fő előnye a Safe Lasernek az, hogy teljesen fájdalommentes és mellékhatások nélküli kezelést biztosít. Ezért ideális választás azoknak, akik szeretnék elkerülni a gyógyszerek szedését vagy akiknek nem ajánlott a sebészeti beavatkozás.

A Safe Laser működése a lágylézer energiáján alapul, amely mélyen behatol a bőr alá, és stimulálja a sejtek regenerálódását és gyógyulását. Ezáltal csökkenti a gyulladást, javítja a vérkeringést és növeli a szövetek oxigénellátását.

Hatékonyan képes kezelni a különböző mozgásszervi betegségeket, például az ízületi gyulladást, a hát, a nyak, a váll, a derék fájdalmait, valamint az izomsérüléseket. Sok ember számára ez a kezelési módszer hosszú távú megkönnyebbülést és javulást hozott az életminőségben.

Egy biztonságos és hatékony alternatíva lehet a hagyományos kezelési módszerekkel szemben, és sokak számára új reményt jelenthet a mozgásszervi problémák kezelésében. 

Tekintse meg a SafeLaser használatáról készült bemutató videónkat: https://www.youtube.com/watch?v=frL57dWyfto

Ne hagyja, hogy a fájdalom úrrá legyen a mindennapjain, győzze le a Safe Laser segítségével

safe lazer

Minden, amit tudni kell a lágylézerről

A lágylézer kis teljesítményű lézer, amely eredményesen használható fájdalomcsillapításra, gyulladáscsökkentésre és regenerálásra.  

A lágylézer már 5 évtizede tölt be fontos szerepet az orvostudományban. Hatékonysága lenyűgöző, közel 100 kórkép esetében jelenthet megoldást és támogathatja a gyógyulást. De mi is az a lágylézer? Milyen hatása van az emberi szervezetre? Blogposztunkból mindent megtudhat a lágylézer erejéről!

Mi az a lágylézer?

A lézertechnológiának biológiai hatás szempontjából két nagy csoportja létezik: vannak a nagy teljesítményű, úgynevezett keménylézerek, amiket sebészeti célokra használnak, és vannak a kis teljesítményű lágylézerek, amiket a gyógyítás, gyógyulás céljából. A sebészeti lézerek kiválóan alkalmasak arra, hogy különféle műtéteket végezzenek velük, hatásmechanizmusuk alapja a hőhatás. Ezzel szemben a lágylézerek a pozitív folyamatok katalizálására a lézerfény fotokémiai hatását használják fel.

A fény különböző fajtáinak és a gyógyítás összefüggéseinek vizsgálata során 1947-ben jutottak arra a kutatók, hogy a sejtek mitokondriumai reagálnak a fényhatásra, méghozzá a különböző színű, vagyis hullámhosszú hatásokra eltérő módon. A legerőteljesebb gyógyító hatást az infravörös és a vörös fénnyel lehet elérni.

A lágylézer fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő és biostimulációs hatással van a testre. Mi áll ennek a hátterében? Amikor lézerfény éri a szervezetet, akkor bizonyos alulműködő enzimfolyamatok aktiválódnak. Ennek hatására optimalizálódik az ATP, vagyis az adenozin-trifosztfát termelés, ami egy roppant fontos anyag, mivel ez felel a szervezet sejtjeinek kémiai reakcióiért. Összetett biokémiai folyamatok origója a lágylézer, amelyek következményeként a tünetek enyhülnek, egyes esetekben pedig maguk az okok is megszűnhetnek. 

safe lazer

Mit mondanak a kutatások?

A lágylézer hatásosságát a kutatások is igazolják. A Journal of Clinical Laser Medicine & Surgery-ben megjelent tanulmány például azt mutatta be, hogy mennyire jól alkalmazható a lézerterápia triggerpont technikával. A kutatás során 830 nm-es 120 mW-os folyamatos üzemmódú infralézert használtak a kutatásban résztvevő 243 betegen.

A kutatás megállapította, hogy a triggerpontok leggyakrabban a mozgásszervekben találhatók, illetve a bőrben, a csonthártyában, de lehetnek hegszövetek, műtéti sebek, fertőzések is. Ezek a legtöbb esetben valamilyen gyulladás, trauma vagy fertőzés következtében alakulnak ki.

A résztvevők csaknem 26%-a küzdött akut problémával, 74% pedig krónikussal. Az akut esetek több mint 64%-ában 100%-ban elmúlt a fájdalom, és mindössze 3% jelezte, hogy nem vagy csak nagyon minimális fájdalomcsillapító hatást érzett. A krónikus betegeknél a 100%-os hatást a betegek 24%-ánál sikerült elérni, és csupán 3,8% érzett 10%-nál alacsonyabb fájdalomcsillapító hatást.

A felmérés magába foglalt egy 6 hónapos utánkövetést is. Ennek eredményei szerint az akut esetek 14%-ában és a krónikus esetek 31%-ában igényeltek ismét kezelést a betegek. Illetve lényeges, hogy a meghatározott fájdalomszint 6 hónap elteltével is feleakkora volt, mint a lágylézerterápia előtt.

Mit tud a Safe Laser 500 Infra?

safe lazer

A Safe Laser készülékek segítségével a lágylézer ereje beköltözhet az otthonába.

Egyszerűen használható és maximálisan biztonságos készülékeinket bárki beszerezheti, így nem túlzás azt mondani, hogy a Safe Laser a család orvosa lehet és hatékony szerepet vállalhat a fájdalom, a gyulladás csökkentésében és a regenerálódásban, a gyógyulásban. Jól kombinálható más terápiákkal, sokoldalúan alkalmazható és rendkívül hatékony.

Mondjon igent a lágylézer gyógyító erejére! Tekintse meg, milyen készülékek érhetők el a Safe Laser kinálatában!

safe lazer
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?