Mit adott a 4ka az ügyfeleknek az elmúlt hét évben?

A 4ka-nál mindig is rajongtunk a legújabb technológiákért.

Októberben ünnepelte 7. születésnapját a 4ka. A mobilszolgáltató ez idő alatt több mint 600 ezer ügyfelet szerzett. Most összegyűjtöttük a mérföldköveket, megnézzük, mivel gazdagította a piacot a 4ka, mit adott az ügyfeleknek az elmúlt hét évben.

1. 4ka SIM-kártya 2015-től. Az egyszerű és világos ajánlat, apróbetűs részek nélkül – ez volt mindig is a 4ka alapelve. Legyen a családunk tagja, ha megvásárolja 4ka SIM-kártyánkat online vagy személyesen a Szlovák Posta bármelyik értékesítési pontján vagy fiókjában. Ezt követően a 4ka SIM-kártyával percenként/SMS-enként mindössze 5 centért telefonálhat és SMS-ezhet, az adatforgalom 1,4 centbe kerül 1 MB-onként. Vagy tegye próbára bármelyik SLOBODA-tarifacsomagunkat, ehhez 1 GB-nyi adatkeretet adunk.

2. Online vagy a Moja 4ka alkalmazáson keresztül kommunikálunk. Már a kezdetektől fogva kérdeztük: ki akar bemenni a boltokba, tolakodni a tömegben? Éppen ezért mi az online teret preferáljuk, a 4ka SIM-kártyát futár szállítja házhoz, a tarifacsomagot és a többi ügyintézést a Moja 4ka applikációban intézhetik az ügyfelek.

3. Felejtse el a fizetési határidőket. Minden automatikus. Ma már senki sem szereti a papír alapú számlákat, csekkeket, mindenki online kívánja intézni a befizetéseket. A 4ka ügyfelei számára ez természetes, sőt, az automatikus fizetéseknek köszönhetően a határidőkre sem kell figyelni, minden megoldódik automatikusan.

4. A legjobb 4G- és 5G-hálózat. A 4ka-nál mindig is rajongtunk a legújabb technológiákért. A mobilalkalmazások mellett a hálózati oldalunkon is haladunk a korral. Folyamatosan építjük saját, korszerű 4G/LTE hálózatunkat, amely ma Szlovákia lakosságának több mint 84%-át fedi le. Ugyanakkor a jövőre is gondolunk, és 2019 júliusában megkezdtük az 5G-hálózat kiépítését, amely idén tovább bővült, így Pozsony és Besztercebánya után most már Nagyszombatban és Nyitrán is használható az 5G.

5. Az élet nem csak a mobilról szól. Van TV és otthoni internet is. Az idei év elején (2022) jött a legnagyobb mérföldkő a 4ka történelmében. A SWANNAL való egyesülésnek köszönhetően gyors otthoni optikai internetet kínálunk akár 1 Gbit/s letöltési sebességgel, illetve digitális TV-t több mint 111 szlovák, cseh és külföldi TV-csatornával, 4ka márkanév alatt.

6. Az eSIM is elérhető, így akár el is dobhatja a régi SIM-kártyáját. A modern okostelefonok SIM-kártya helyett eSIM-et használnak. Ez teszi a legújabb iPhone-okat is dual-SIM-essé. Az eSIM elektronikus chippel helyettesíti a plasztikkártyát, és csak előnyei vannak. Soha nem fogja elveszíteni, nem törik el, és nem foglal helyet. Egyszerűen kérjen egy QR-kódot a weboldalunkon keresztül, és néhány lépést követően már működik is az eSIM.

7. A 4 már nem csak egynek szól. Adja hozzá előfizetéséhez barátait vagy az egész családot. Egy tarifacsomag, egy telefonszám? Ez már messze nincs így. A SLOBODA 4-csomaggal akár 4 SIM-kártyát vagy négy családi vagy baráti telefonszámot is kezelhet egyetlen számla alatt. Csak a csoport egy tagja intézi a fizetnivalót (szabadon megválasztható, ki), a többiek pedig élvezhetik az extra előnyöket, mint például a korlátlan hívások és SMS-ek, 4 GB-nyi adatkeret, és mindezt csupán SIM-kártyánként 9 euróért. Nem elég? Adjon hozzá 1 GB, 8 GB vagy akár korlátlan mennyiségű adatkeretet az összes SIM-kártyájához! Vagyis a SLOBODA 4-csomagot igényeinek megfelelően alakíthatja, mindig úgy, ahogy éppen szükséges. Ez az igazi szabadság!


A cikk szponzorált linket tartalmaz.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?