ZENEZÓNA

Együtt marad a New Order
Stephen Morris dobos egy lapnak – állítólag – azt nyilatkozta, hogy a zenekar egy időre felfüggeszti a tevékenységét, sőt, elképzelhető, hogy több lemezt már nem is készít.

Együtt marad a New Order

Stephen Morris dobos egy lapnak – állítólag – azt nyilatkozta, hogy a zenekar egy időre felfüggeszti a tevékenységét, sőt, elképzelhető, hogy több lemezt már nem is készít. A dobos most cáfolta, hogy valaha is a New Order feloszlásáról beszélt, szerinte ez már csak azért sem lehetséges, mert az együttes jelenleg is új lemezen dolgozik, valamint közreműködik a Joy Divisionről készülő mozifilm elkészítésében is. „Az elmúlt időszakban a zenekarnak mindössze Anton Corbijn rendezővel volt kisebb nézeteltérése, mert úgy éreztük, hogy rossz irányba vitte el a készülő Joy Division-filmet” – nyilatkozta Morris. (p, z)

Filmet rendezett az énekes

Fred Durst első mozifilmjét készítette el. A Limp Bizkit énekese videoklip-rendezőként kezdte a szakmát, nemcsak saját zenekarának, hanem más együtteseknek is készített klipeket, és most már túl van első mozifilmes rendezésén is. A nyolcvanas években játszódó The Education of Charlie Banks című dráma három gyerekkori osztálytársa felnőttként való találkozósáról szól, a szereplők szerint Durst remekül vezényelte le a forgatást. „Fred nyugodt ember. Hihetetlen magabiztossággal rendezte meg a filmet, és óriási szabadságot adott a színészeknek” – mondta Chris Marquette, a film egyik főszereplője. (p, z)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?