ZENEZÓNA

A nagyszájú lány hazamenne
Lily Allen jelenleg az Egyesült Államokban reklámozza az Alright, Still című bemutatkozó nagylemezét. „Ugyanazokat a promóciós koncerteket játszom, ugyanazokra az újságírói kérdésekre válaszolok, mint Európában, és már nagyon unom ezt az egyhangú munkát.

A nagyszájú lány hazamenne

Lily Allen jelenleg az Egyesült Államokban reklámozza az Alright, Still című bemutatkozó nagylemezét. „Ugyanazokat a promóciós koncerteket játszom, ugyanazokra az újságírói kérdésekre válaszolok, mint Európában, és már nagyon unom ezt az egyhangú munkát. Tényleg olyan fontos, hogy meghódítsam Amerikát? Legszívesebben hazamennék, pihennék egy kicsit, majd belevágnék a második albumom munkálataiba” – nyilatkozta az énekesnő. A hozzáállását minden bizonnyal nagyban befolyásolja, hogy a lemeze az USA-ban egyelőre nem az elképzelések szerint teljesít, hetedik hete szerepel a Billboard magazin eladási listáján, a huszadik helyen debütált, a héten a 33. pozícióban található. (p, d, e)

A második fejezet előtt

Május 21-én kerül a boltokba a Los Angeles-i Maroon5 második stúdióalbuma It Won’t Be Soon Before Long címmel. A korongot a Makes Me Wonder című dal harangozza be. „A szerzemény jól demonstrálja az új irányvonalunkat. Az anyag slágeresebb, energikusabb és táncolhatóbb lesz az elődjénél” – nyilatkozta James Valentine gitáros. (p, b)

Részegen komponált kislemezdal

Avril Lavigne harmadik stúdiólemeze The Best Damn Thing címmel április 16-án jelenik meg. Az albumot felvezető Girlfriend két hete az amerikai kislemezlista ötödik helyére iratkozott fel – ez az énekesnő eddigi legjobb debütálása az USA-ban, de a múlt héten már el is indult lefelé. „A Girlfriend című felvételt egy átmulatott buli után részegen írtam. Tombolt bennem a kreativitás, a szövege pillanatok alatt elkészült. Még aznap felvettem a demóverzióját. Felnőttem, és ez rányomja a bélyegét az új szerzeményeimre, szakítottam a korábbi dalaim gyermeteg világával. Amikor az előző, Under My Skin című lemezem felvételein dolgoztam, az általános hangulatomat a kamaszkori depresszió és az elégedetlenség határozta meg. Ebből sikerült kinőnöm. Komolyabb, egyben színesebb dalok születtek” – nyilatkozta a kanadai énekesnő. (p, z)

Beperelték a kritizáló sztárt

Robbie Williams egy interjúban koncentrációs táborhoz hasonlította a Cottonwood de Tucson nevű amerikai rehabilitációs központot, ahol függőségei miatt kezelték. Az intézet dolgozói beperelték az énekest, mert szerintük a megnyilvánulása rossz fényt vet rájuk. (p, z)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?