ZENEZÓNA

Már biztosan folytatják a lányok
A Spice Girls menedzsmentje hivatalosan is megerősítette az utóbbi hetekben ismét felröppent újjáalakulással kapcsolatos híreszteléseket.

Már biztosan folytatják a lányok

A Spice Girls menedzsmentje hivatalosan is megerősítette az utóbbi hetekben ismét felröppent újjáalakulással kapcsolatos híreszteléseket. A háttéremberek korábban már folytattak megbeszéléseket az egykori lánybanda felélesztésével kapcsolatban, ám akkor Melanie C és Geri Halliwell visszautasította az újrakezdést. A lányok nem tagadják, hogy a visszatért Take That kirobbanó sikere is szerepet játszott abban, hogy végül mindannyian a folytatás mellett döntöttek, de valószínűleg a fejenkénti ötmillió dollár sem volt másodlagos. (p, z)

Visszatér Izland első számú sztárja

Björk gőzerővel dolgozik az új nagylemezén, amelynek produceri teendőit többek közt Timbaland végzi. Az énekesnő a honlapján a tavasz végére, nyár elejére tervezett anyagot az eddigi legváltozatosabb művének nevezte. Elárulta, hogy két dalban az Antony And The Johnsons frontembere, Antony Hegarty vendégeskedik, és további vendégzenészek is közreműködnek rajta. (p, z)

A másik is beszólt az egyiknek

Thom Yorke a zenekara honlapján röviden reagált Noel Gallagher azon nyilatkozatára, amely szerint a Radiohead zenéje az utóbbi években hihetetlenül ellaposodott. „Mondjuk ki, baromi unalmas, amint Yorke savanyú pofával ül a zongoránál, és arról énekel, hogy mindannyian el vagyunk átkozva. Nem csoda, hogy az emberek ezek után tűkön ülve várják, hogy az együttese belekezdjen a Creep című dalba. Ha a művészeti egyetemekről ilyen figurák kerülnek ki, akkor hálát adok az égnek, hogy soha sem tanultam hasonló intézményben” – nyilatkozta Noel a The Guardian nevű napilapnak. „Én viszont Noellel ellentétben tanultam…” – fogalmazott Yorke, a Radiohaed frontembere a rövid válaszában. (p, z)

Perre megy a csalódott énekesnő

Toni Braxton több millió dolláros pert indít volt menedzsere, Barry Hankerson ellen. Az amerikai énekesnő szerint átverte őt. „Rávett, hogy hagyjam ott az Arista Recordsot, és szerződjek le kiadójához, a Blackground Recordshoz. Miután megtettem, több ízben is megszegte a szerződésünket, ezért az ügyet bíróság elé viszem” – nyilatkozta a napokban Toni. Az énekesnő legutóbbi stúdiólemeze Libra címmel 2005 szeptemberében jelent meg, és az Egyesült Államok eladási listáján ugyan az előkelő negyedik helyen debütált, de ezt követően gyorsan el is tűnt a süllyesztőben, számottevő eladási példányszámot nem ért el. Eddigi pályafutásának legsikeresebb albuma az 1996-os Secrets, ebből csak az USA-ban eddig öt és félmilliót értékesítettek. (p, b)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?