Visszatérés a végzetes Újjászületés után

Jennifer Lopez befutott színésznőként 1999 nyarán debütált a zenei életben az If You Had My Love című slágerrel. Az évek során a latin popzene jelentős előadójává nőtte ki magát, a közelmúltban a People en Espanol című magazin a szórakoztatóipar legnagyobb hatású spanyolajkú szereplőjének választotta meg.
J.

Jennifer Lopez befutott színésznőként 1999 nyarán debütált a zenei életben az If You Had My Love című slágerrel. Az évek során a latin popzene jelentős előadójává nőtte ki magát, a közelmúltban a People en Espanol című magazin a szórakoztatóipar legnagyobb hatású spanyolajkú szereplőjének választotta meg.

J.Lo legutóbb 2005 elején jelentkezett nagylemezzel. A Ben Affleckkel történt viharos szakítása, és Marc Anthonyval kötött váratlan esküvője kapcsán választotta az albumnak a Rebirth (Újjászületés) címet. A brit kislemezlista csúcsára feliratkozó Get Right telitalálat, a korong legerősebb szerzeménye. Az album azonban pályafutásának leggyengébb eladását produkálta, és javarészt negatív kritikákat kapott. Zeneileg számos érdekes és friss megoldást hallhatunk rajta, de Jennifer még mindig hadilábon állt az énekléssel, amit a neves közreműködők és a stúdióbeli technika is csak részben palástolt.

Az énekesnő hosszabb szünet után az elmúlt héten spanyol nyelvű nagylemezzel rukkolt elő, és úgy látszik, jót tett neki a pihenő. A Como Ama Una Mujer című korongot szenvedélyes és szívszorító dalokkal töltötte meg, visszatért a latin popzene gyökereihez. Ráadásul végre megmutatja, hogy valóban tud énekelni! J.Lo az album sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy időközben elkezdett dolgozni az angol nyelvű lemezén, amelynek megjelenése őszre várható. (péjé, o, d)

Jennifer Lopez legfontosabb kislemezslágerei

Cím Évszám Csúcspozíció Csúcspozíció

az USA-ban Nagy-Britanniában

1. If You Had My Love 1999 1 4

2. Waiting For Tonight 1999 8 5

3. Feelin’ So Good* 2000 51 15

4. Love Don’t Cost A Thing 2001 3 1

5. I’m Real** 2001 1 4

6. Ain’t It Funny*** 2002 1 4

7. Jenny From The Block**** 2002 3 3

8. All I Have***** 2003 1 2

9. Get Right 2005 12 1

* – Featuring Big Pun & Fat Joe ** – Featuring Ja Rule *** – Featuring Ja Rule & Caddillac Tah

**** – Featuring Jadakiss & Styles ***** – Featuring LL Cool J

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?