Várják a volt diákokat

„Mi, akik közös alma materunk iránt ragaszkodó szeretetet érzünk, hívunk és várunk 2002. június 8-án Fülekre. Ekkor emlékezünk a Füleki Magyar Tanítási Nyelvű Gimnázium megalakulásának 50. évfordulójára.

„Mi, akik közös alma materunk iránt ragaszkodó szeretetet érzünk, hívunk és várunk 2002. június 8-án Fülekre. Ekkor emlékezünk a Füleki Magyar Tanítási Nyelvű Gimnázium megalakulásának 50. évfordulójára. Minden diáktársunkat, valamint hozzátartozóját szeretettel várjuk!” – a füleki gimnázium jubileumi találkozójának szervezői ezekkel a szavakkal invitálják az iskola egykori és mai diákjait, s mindazokat, akik segítették, támogatták az iskola fennmaradását és munkáját.

A találkozó tervezett műsora:

9.00 – Gyülekező a Koháry téren (a katolikus templom előtt),

10.00 – Ünnepi ökumenikus istentisztelet (elhunyt tanárok és diáktársak emlékére) a füleki római katolikus templomban, 11.00 – Emléktábla leleplezése az 1951-ben létrejött gimnázium első épületénél (zeneiskola – Koháry tér), 11.30 – Kopjafa-avatás a füleki temetőben dr. Lóska Lajos tanár emlékére, 14.00 – 18.00 Ünnepi műsor, emlékezés, „vándormikrofon” – melynek révén mindenki szót kaphat a füleki Vigadóban. 18.00-tól – osztálytalálkozók.

Tudnivalók:

A szervezők kérik, hogy a részt vevő egykori diákok hozzanak magukkal egy-egy szál virágot, amelyeket azután az ünnepség helyszínein helyezhetnek el a tisztelet- és a kegyelet jeleként. Továbbá javasolják, hogy a kerek évfordulós érettségi találkozókat szervezzék erre a napra! Parkolási lehetőségek aznap Fülek minden utcájában biztosítva lesznek. A rendezvénynek nem része a megvendégelés, a közös ebéd, de a szervezők kérésére a füleki éttermek felkészülnek a nagyobb forgalomra.

A részvételi szándékot, javaslatokat, kéréseket a következő címre jelezzék vissza: Somogyiné Sörös Márta, Jókai u. 3, 986 10 Fiľakovo, 047-438 3165, valamint a [email protected] címen. További információk a www.profuturo.sk honlapon.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?