Várják a jelentkezőket

Rimaszombat. Számos sikeres fellépést tudhat már maga mögött Gál Sándor humorista. Nevéhez fűződik az eddig három alkalommal megtartott hazai magyar humorfesztivál megszervezése is. Az első kettőre Rimaszombatban, a tavalyira pedig Simonyiban került sor.

Rimaszombat. Számos sikeres fellépést tudhat már maga mögött Gál Sándor humorista. Nevéhez fűződik az eddig három alkalommal megtartott hazai magyar humorfesztivál megszervezése is. Az első kettőre Rimaszombatban, a tavalyira pedig Simonyiban került sor. Mint azt a Gömör Kató nénijeként ismerté vált főszervezőtől megtudtuk, folynak a sorrendben negyedik országos humorfesztivál előkészületei, amelyre június 30-ig várják a jelentkezőket. Az előző rendezvényekhez viszonyítva mindenképpen újdonságnak számít majd, hogy kétnapos lesz a szeptemberben esedékes fesztivál. A humoristajelöltek megmérettetését Simonyiban, a gálát pedig Rimaszombatban tartják. Bővebb tájékoztatás a 0905/505-067-es telefonszámon kérhető. (bégyé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?