Valóságshow INXS módra

Akarsz az INXS énekese lenni? Ehhez nem kell mást tenned, mint jelentkezni a Rock Star című valóságshow-ba. Merthogy a bbc.com információi szerint az ausztrál zenekar ezzel a rendhagyó módszerrel próbálja végre megtalálni az 1997-ben elhunyt Michael Hutchence utódját.

Akarsz az INXS énekese lenni? Ehhez nem kell mást tenned, mint jelentkezni a Rock Star című valóságshow-ba. Merthogy a bbc.com információi szerint az ausztrál zenekar ezzel a rendhagyó módszerrel próbálja végre megtalálni az 1997-ben elhunyt Michael Hutchence utódját. A frontember halála és egy rövid szünet után az INXS tagjai bejelentették, hogy új énekessel folytatják tovább. Számos előadót kipróbáltak, többek között Terence Trent D’Arby és Jon Stevens is énekelt a bandában, de egyikük sem váltotta be a hozzájuk fűzött reményeket. Aztán, végső elkeseredésükben valakinek az agyából kipattant az ötlet, hogy valóságshow keretében kell megtalálni a megfelelő utódot. Azok népszerűsége töretlen, és az INXS-re is ráférne a nagyobb publicitás, Hutchence halála óta az együttes csak vergődik. Azt nem értem, miért nem elegendő ehhez egy egyszerű tehetségkutató verseny? Miért kell nekem napokon keresztül bámulnom az INXS leendő énekesének minden mozdulatát? Hiszen én csak a hangjára vagyok kíváncsi, a magánélete legfeljebb akkor érdekel majd, ha az INXS élén állva legalább annyit letesz az asztalra, mint megboldogult Hutchence. De az okos szakemberek biztos választ adnának a kérdéseimre. Bizonyára egy Évi vagy Milo kaliberű figura már önmagában hatásosabb reklámhordozó, mint egy kétórás tehetségkutató verseny. Gondoljunk csak bele, mennyi lemezt tudnának eladni! A tévéműsor győztese ugyanis rögzíthet egy albumot a bandával, és turnézni is elmehet velük. „Michael halála után az egész világot felkutattuk egy új énekesért, de nem leltünk rá a megfelelőre. Most ezt a fantasztikus módszert találtuk ki” – nyilatkozta Tim Farriss gitáros. A Rock Star annyiban különbözik a többi valóságshow-tól, hogy nem a nézők szavazata dönt, hanem zenei szakemberek választják ki az együtteshez leginkább illő frontembert.

Nem merem megtippelni, milyen sikerrel jár majd a kezdeményezés, de valószínűleg érdeklődő akad bőven. A valóságshow továbbra is ugródeszka az általában semmihez sem értő, pontosabban önmagát kereső fiatalok részére. Ismerősöm, Panni barátja, Jocó, aki egy szárnyait bontogató csallóközi amatőr csapat frontembere, már elhatározta, hogy jelentkezik a Rock Starba. Mindössze tizennyolc éves, az INXS-ről sosem hallott, de ez a kis „szépséghiba” nem tántorítja el a döntésétől. Jocó rájött, a neves producerek azért nem találták meg Hutchence utódját, mert eddig rossz helyen keresték. Ő a megfelelő ember, az biztos! Vonzza a reflektorfény, és szívesen „adná önmagát” a kamerák előtt. Ugyan az éneklése még itt-ott hamiskás, viszont nem szégyenlős, nem alsógatyában fog zuhanyozni, arra mérget vehetünk!

Elhatároztam, ha már az INXS ezt a módját választotta a frontember megtalálásának, akkor én Jocónak szorítok! Milyen jó volna, ha megnyerné! Panni is elmondhatná munkahelyén, a varrodában, hogy az ő pasija az INXS énekese!

Michael Hutchence meg már most forog a sírjában, de kit érdekel!? Egyáltalán ki az a Michael Hutchence? (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?