Utazások Erotikában

Dunaszerdahely. A Családi Könyvklub meghívására holnap 18 órától Vámos Miklós író, dramaturg, műsorvezető rendhagyó irodalmi esten vesz részt a dunaszerdahelyi Vámbéry Irodalmi Kávéházban, ahol bemutatják az Utazások Erotikában című könyvét.
„…Tartok ettől picit. Tartok a lepornózástól is.

Dunaszerdahely. A Családi Könyvklub meghívására holnap 18 órától Vámos Miklós író, dramaturg, műsorvezető rendhagyó irodalmi esten vesz részt a dunaszerdahelyi Vámbéry Irodalmi Kávéházban, ahol bemutatják az Utazások Erotikában című könyvét.

„…Tartok ettől picit. Tartok a lepornózástól is. De mit tegyek? E könyvhöz szervesen hozzátartoznak az erotikus jelenetek. Abban egészen biztos vagyok, hogy a legjobb hírverése minden könyvnek az, ha az első száz olvasónak tetszik. Ők elmondják öt-tíz barátjuknak. Ha azoknak is tetszik, s elmondják öt-tíz barátjuknak – egyenesben van a szöveg sorsa. Most is ebben reménykedem…” – fogalmazott könyvével kapcsolatban Vámos Miklós.

A sikeres József Attila-díjas írónak húsz kötete jelent meg, írt regényeket, színműveket, novellákat, filmforgatókönyveket is. Legismertebb regényei: Zenga zének, A New York–Budapest metró, Anya csak egy van, Apák könyve. Magyarországon négy drámáját mutatták be. Külföldön főleg novellái jelentek meg tekintélyes amerikai és nyugat-európai folyóiratokban, de több országban kiadták a Zenga zének-et (Csehország, Lengyelország, Norvégia, Dánia, Finnország), valamint az Apák könyvét (Németország, Olaszország) is. (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?