Újrakezdhetnénk – újrakezdés nélkül

ÖSSZEÁLLÍTÁSSajtótájékoztatón mutatta be Újrakezdhetnénk című dalát Ákos. A szintipopos szerzemény a 2012-es 2084 című nagylemeze irányvonalát követi. Az újdonság szövegét a Kossuth-díjas előadó írta, zenéjét Hauber Zsolt komponálta, akivel (és Menczel Gáborral) a Bonanza Banzaiban zenélt.

ÖSSZEÁLLÍTÁS

Sajtótájékoztatón mutatta be Újrakezdhetnénk című dalát Ákos. A szintipopos szerzemény a 2012-es 2084 című nagylemeze irányvonalát követi. Az újdonság szövegét a Kossuth-díjas előadó írta, zenéjét Hauber Zsolt komponálta, akivel (és Menczel Gáborral) a Bonanza Banzaiban zenélt. „Zsolttal való barátságunk még a gimnáziumi időkbe nyúlik vissza. Jó ehhez a kapcsolathoz felnőtt fejjel visszatérni. 2011-ben kerestem meg, hogy közös munkára hívjam. A Turné 2084 után újra találkoztunk, a Karcolatok 20 koncertsorozat két helyszínén pedig már fellépett vendégként. Lelkesen dolgozunk az új dalokon, rengeteg demót kaptam tőle. Zsolt mostantól nemcsak szerzőtársként, hanem teljes jogú zenekari tagként is részt vesz a munkában” – mondta Ákos, hangsúlyozva, hogy a Bonanza Banzai újjáalakulásáról nincs szó. Az Újrakezdhetnénk című szám kizárólag letölthető formátumban szerezhető be.

Az új dal az őszre tervezett EP előfutára. Az előadóművész legközelebb december 13-án a Papp László Budapest Sportarénában koncertezik. Amikor elkezdődött a jegyárusítás, olyan sokan akartak rendelni, hogy a terheléstől összeomlott a rendszer, amely két órával később állt helyre. (pj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?