Újraalakul a Police

New York. A 49. Grammy-díjátadó gála megnyitó produkcióját a legendás Police adja elő Los Angelesben február 11-én, ám az együttes csupán ebből az alkalomból zenél újra együtt.

New York. A 49. Grammy-díjátadó gála megnyitó produkcióját a legendás Police adja elő Los Angelesben február 11-én, ám az együttes csupán ebből az alkalomból zenél újra együtt.

Noha folyik a találgatás, hogy az 1980-as évek híres együttese, a Police 2007-ben angliai és amerikai turnéra indul-e vagy sem, a három zenész, Sting, Stewart Copeland és Andy Summers egyáltalán nem erősítette meg a vágyva vágyott hírt. Az ötszörös Grammy-díjas Police 1984-ben oszlott fel, és legismertebb számai az éppen harminc éve bemutatott Roxanne, valamint a Message in a Bottle és az Every Breath You Take. A csapat sosem játszott még Grammy-gálán, de a gála szervezői hagyományt csináltak abból, hogy legendás együttesek egy-egy szám erejéig újra összeálljanak, vagy előadók sosem látott-halott produkciót mutassanak be az ünnepség tiszteletére. Ha a Police nem is alakul újra, lemezkiadója a Roxanne harmincéves évfordulója alkalmából valamilyen speciális meglepetést ígér a rajongók számára.

A Grammy-díjátadó ünnepségen fellép továbbá Justin Timberlake, Beyonce, Mary J. Blige, a Red Hot Chili Peppers, Christina Aguilera, Melissa Etheridge és nem utolsósorban Steve Wonder.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?