Újra mozifilmben Mr. Bean

A Bean – Az igazi katasztrófafilm és a Johnny English gyártója, az angol Working Title és Rowan Atkinson úgy döntöttek, mindkét filmhez folytatást készítenek, és legalább az egyiket még 2005-ben bemutatják.

A Bean – Az igazi katasztrófafilm és a Johnny English gyártója, az angol Working Title és Rowan Atkinson úgy döntöttek, mindkét filmhez folytatást készítenek, és legalább az egyiket még 2005-ben bemutatják.

A Bean – Az igazi katasztrófafilmet 1997-ben mutatták be, és bár a tweedzakós brit USA-beli kalandjait bemutató komédia 238 millió dollárt hozott világszerte, Atkinson csak idén, a James Bond-paródiának szánt Johnny Englishben játszott újabb mozifilmes főszerepet. A Johnny English bevételei ugyan elmaradtak a Beanétől (157 millió dollár), de így is bebizonyosodott, hogy Atkinson nemzetközi filmsztár, akire érdemes nagyjátékfilmeket építeni.

ĺgy hát építenek is, és ezúttal nem akarnak hat évet várni: a Bean és a Johnny English írói (a Bean esetében Robin Driscoll és valószínűleg Richard Curtis, a Johnny English esetében Will Davies) egyszerre látnak munkához, és Atkinson menedzsere, Peter Bennett-Jones szerint az a folytatás valósul majd meg hamarabb, amelyiknek a forgatókönyve előbb elkészül.

A hírről tudósító Variety egyébként megjegyzi: a Working Title számára a folytatásbiznisz új terep: a most forgó Mindjárt megőrülök! – Bridget Jones naplója 2. az első ilyen vállalkozásuk, bár a cég társelnöke, Eric Fellner technikai értelemben ezt sem folytatásnak, hanem könyvadaptációnak tartja (más kérdés, hogy az adaptált könyv is egy második rész). A Working Title álláspontja mindenesetre az, hogy második részt csak akkor szabad készíteni, ha az jobb az elsőnél, és ezt fogják szem előtt tartani a Bean 2.-nél és a Johnny English 2.-nél is. (cm)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?