Új nevek az élvonalból

<p>Idén szólóban is befutott angol énekesnő, tehetségkutatóban megismert angol fiúcsapat, külső segítséggel hódító francia duó, amerikai énekesnő és egy magyar sztárduó – öt új név a slágerlisták élmezőnyéből. Őket mutatjuk be.</p>

PUHA JÓZSEF

Charli XCX

Tájainkon tavaly tavasszal vált ismertté az Icona Pop svéd duó I Love It című slágerének közreműködője, az 1992. augusztus 2-án született angol énekesnő. Az elmúlt hónapokban is közreműködőként aratta sikereit, Iggy Azalea ausztrál rapper Fancy című zeneszámával, amely hét hétig volt listavezető az Amerikai Egyesült Államokban. Charli XCX mostanában a Boom Clap című szerzeménnyel, a Csillagainkban a hiba (The Fault in Our Stars) című amerikai mozifilm betétdalával hódít: megjárta vele a brit és az amerikai lista tízes mezőnyét. Az énekesnőnek eddig két stúdiólemeze jelent meg, a harmadik Sucker címmel a tervek szerint október 20-án kerül forgalomba.

Collabro

A brit albumeladási listán nyolc hét után a múlt héten lett trónfosztott Ed Sheeran második, x című stúdiólemeze. Az idei Britain’s Got Talent győztese, a Collabro vetett véget az énekes elsőségének a tíz átdolgozásdalt tartalmazó Stars című albumával, amelyből a kiadás hetében 48 749 példány fogyott el a szigetországban. Az öttagú angol fiúcsapat népszerűsége egyelőre ugyan eltörpül a világszerte arató ausztrál 5 Seconds of Summer fiúkvartett sikerétől, de azért érdemes figyelni rá, van benne potenciál.

Lilly Wood & the Prick

A német Robin Schulz lemezlovas, producer már a második zeneszámból készít európai slágert. Először a holland Mr Probz szerzeménye, a Waves hódított az ő remixében, most pedig egy francia duó, a Lilly Wood & the Prick 2010-es felvétele arat a remixében. A Prayer in C a német listát öt hétig vezette, a magyaron hetedik hete első, s a héten a briten is átvette a vezetést.

Meghan Trainor

A szakma szerint az 1993. december 22-én született massachusettsi énekesnő hatalmas karrier előtt áll. Meghan Trainor az All About That Bass című dallal a múlt héten az amerikai Hot 100 lista második helyén tanyázott. Neki is van már két stúdióalbuma, de szekere csak az elmúlt két-három hétben indult be igazán.

Wellhello

Még le sem csengett Diaz Menthával készült Nélküled című dalának sikere, a fiatalember máris új, izgalmas projekttel hódít. A Wellhello duót Fluorral alapította, a két előadó korábban is dolgozott együtt. A nyárutós hangulatú Rakpart című szerzemény már első hallgatás után a fülünkben marad. „Egy rozé a folyóparton, flashback a tavalyi nyaradról. A csaj, akit vizsgálgatsz a napszemüveged mögül. A pillanat, amire emlékezni akarsz. Instagramolt belvárosi valóság Diaz és Fluor elnöki fényelésében” – a formáció így fogalmazza meg az általa képviselt életérzést. Egy biztos, a Rakpart az idei ősz vezető magyar slágere lesz!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?