Tom Hanks Infernója sem tudta megelőzni Tyler Perry halloween-komédiáját

Los Angeles |

<p>Tom Hanks Inferno című filmje sem tudta megelőzni Tyler Perry halloween-komédiáját a hétvégén az észak-amerikai mozik jegypénztáránál.</p>

A Boo! A Madea Halloween című horrorvígjáték, melyet Perry írt, rendezett, valamint társproducere és egyben főszereplője is, második hete tartja vezető helyét az észak-amerikai mozikban, ezen a hétvégén 16,7 millió dollárért váltottak rá jegyet - tudósított a BBC hírportálja.

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"252958","attributes":{"alt":"","class":"media-image","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]]

A Dan Brown azonos című novellájából készített Inferno csalódást okozott az észak-amerikai bemutató hétvégéjén, mindössze 15 millió dollárt hozott. A filmet, melyet részben Budapesten forgattak, Magyarországon már október közepétől játsszák.

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"245895","attributes":{"alt":"","class":"media-image","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]]

A Da Vinci-kód előző epizódja, az Angyalok és démonok debütálása lényegesen jobb eredménnyel járt, 46,1 millió dollárt hozott 2009-ben. A filmet készítő Sony Pictures egy vezetője szerint a pénztári bukás oka részben az lehetett, hogy a hétvégén két jelentős baseball-meccset is játszottak az Egyesült Államokban, amelyet rengetegen néztek meg a tévében.

Péntek este a Chicago Cubs és a Cleveland Indians összecsapása 19,4 millió amerikait szegezett a képernyők elé, a szombat esti mérkőzést 15,1 millióan látták.

Tom Cruise Jack Reacher: Nincs visszaút című akciófilmje egy hellyel visszacsúszott a toplistán, ezen a hétvégén 9,6 millió dollárt hozott, ezzel harmadik lett, a Ouija: A gonosz eredete című kis költségvetésű horror kettővel került lejjebb 7,1 milliós bevételével, ez az ötödik helyhez volt elegendő.

Ben Affleck A könyvelő című akciókrimije stabilan tartja negyedik helyét a hétvégi 8,5 millió dolláros jegyárbevétellel.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?