Tiszta, elegáns, korszerű és nőies

Bármelyik legyen is – használja! A nem túlzott mennyiségű megfelelő illat erőt, energiát és pozitív kisugárzást kölcsönözhet, ami nemcsak viselőjének, hanem környezetének is hasznára válik – állítják a kozmetikai szakértők, miközben figyelmeztetnek: soha senki ne használjon túl sok illatosítót.

Bármelyik legyen is – használja! A nem túlzott mennyiségű megfelelő illat erőt, energiát és pozitív kisugárzást kölcsönözhet, ami nemcsak viselőjének, hanem környezetének is hasznára válik – állítják a kozmetikai szakértők, miközben figyelmeztetnek: soha senki ne használjon túl sok illatosítót. Gyakori kérdés: hová is kerüljön az illat? Aranyszabály: ha néhány csepp a nyakra és a csuklóra kerül, rögtön jobb kedvvel láthatunk neki az előttünk álló feladatoknak. Vagy ami még hosszabb hatást ígér: szórjunk a parfümből, kölniből a hajkefére vagy fésűre, majd fésüljük be az illatot a hajba. Kevesen tudják: a haj a legjobb illatraktározó.

A női illatokkal egy egész ágazat foglalkozik, újabban friss, sportos, mégis rafinált és csodálatosan nőies árnyalatokat terveznek a világ neves laboratóriumaiban. A legújabb változatok erőteljes és félreismerhetetlen alkotóelemeket tartalmaznak, mint a vérnarancs, a görögdinnye és a ribizli, vagy a vanília, és az elmaradhatatlan virág.

Október eleje óta világszerte új illat varázsolja el a nők százezreit. A Cosmopolitan Cosmetics bemutatta a nő szépségét hangsúlyozó, a világhírű Cindy Crawford nevével fémjelzett kölnit, parfümöt, testápolót, tusfürdőt és dezodort. A termékcsalád kiemeli azt, ami egyedülállóvá teszi a nőket – hangsúlyozza üzenetében a topmodell. A virág- és gyümölcskompozíció némi ámbra árnyalattal harmonikusan eggyé ötvözi a nőiességet és az érzékiséget. „Ez az én kézjegyem a terméken” – tudatja mindenkivel. Az illat felső szintjében megjelenik a ciklámen, a frézia, illetve a fűszer és a szeder, a középsőben a magnólia, a jázmin, a gardénia, az orchidea és a mimóza, a tartósságot pedig az ámbra, a vanília és értékes fafélék biztosítják. Cindy Crawford nemcsak az illatkreációra, hanem a csomagolásra is odafigyel. A barackszínű áttetsző és tejüvegből készült ovális flakon tiszta vonalai egyszerűségről tanúskodnak, ami – állítása szerint – éppen őt magát jellemzi. „Ettől az illattól minden nő valóban szépnek érezheti magát. Lényünk tartozékává válik és mindenhová elkísér” – állítja meggyőződéssel, s nem hallgatja el azt sem: a választást megkönnyíti, ha az ösztöneinkre hallgatunk. Azt az illatot kell választani, amely egyszerre hat minden érzékünkre, amelytől gondolataink szinte szárnyra kapnak.

Nem titok, hogy illatok és érzések között szoros kapcsolat van. A kölnik, parfümök tulajdonképpen a nők titkos fegyverei: erősítik az erotikus érzékelést, hiszen a nő, aki saját bódító illatfelhőjébe burkolózik, teljesen tudatosan éli meg saját érzékiségét. A hozzáértők üzenete: hagyjon mindenki időt magának arra, hogy a megfelelő illatot megtalálja. A különböző illatok ugyanis közvetlenül stimulálnak bizonyos agyközpontokat. A keleti, meleg árnyalatok a szexuális kedvet erősítik, és ha ezekhez valamilyen nehezebb aroma társul, akkor már jó úton haladunk a kívánatos kisugárzás felé. Hasonlóan csábító a jázmin, a vanília, a rózsa és a pézsma, és ha ezeket gyömbérrel és borssal keverik, minden érzékszervet megbolondítanak. És ez a lényeg, igaz?

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?