Tényleg hizlal a sör, vagy fiatalít és megszépít?

Egyesek átkozzák, mert pocakot eresztenek tőle, mások istenítik, mint az egészség titkos elixírjét. Vajon kinek van igaza?
Tényleg egészséges a sör?
Nos, a sörélesztő a sörben található vitaminok legfontosabb szállítója.

Egyesek átkozzák, mert pocakot eresztenek tőle, mások istenítik, mint az egészség titkos elixírjét. Vajon kinek van igaza?

Tényleg egészséges a sör?

Nos, a sörélesztő a sörben található vitaminok legfontosabb szállítója. A sör javítja a koncentráló készséget, segíti a vörös vértestek képződését, kedvezően hat a szívműködésre és a vérkeringésre. A sörben levő ásványi anyagok és nyomelemek erősítik az idegrendszert és fokozzák az izomerőt.

A sör lenne az örök ifjúság forrása?

A tudósok kiderítették, hogy a mértékletes sörfogyasztók várható életkora magasabb, mint az absztinenseké.

Szépít a sör?

Igen. Lefekvés előtt egy pohár sör ugyanis gondoskodik a pihentető alvásról, aminek másnap ébredéskor szembetűnő a hatása. A sörös öblítéstől csillogó fényt kap a haj, és a sör a legkíméletesebb hajrögzítő. A sörélesztős – világos sörös – pakolások kisimítják a bőrt és eltüntetik a pattanásokat.

Tényleg hizlal a sör?

Ez teljes egészében az elfogyasztott sörmennyiség függvénye. Két deci világos sör mindössze 86 kalóriát tartalmaz, így napi egy-két pohár sör nyugodtan legurítható. Gondolják csak meg, hogy egy szelet kalács háromszor, egy szelet torta pedig ötször annyi kalóriát tartalmaz, mint két deci sör!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?