Teljes a Sziget fellépőinek listája

ddd
Budapest |

Összeállt a Nagyszínpad headlinereinek végleges listája és számos további izgalmas nevet is bejelentettek a szervezők. 

Jó hír, hogy újra éled az Art Of Freedom, színesítve a Sziget látványvilágát, és a szervezők több fronton is hadat üzentek a tavalyi, szokatlan szárazság okozta porfelhőnek is.

„A már korábban bejelentett nagyszínpados headlinerek – mint Billie Eilish, David Guetta, Florence + the Machine és az Imagine Dragons – mellé a napokban csatlakozott a Mumford & Sons, Lorde és Macklemore, valamint érkezett további 30 nemzetközi fellépő is különböző színpadokra” – közölte Kádár Tamás főszervező, aki három további fontos dolgot is kiemelt az idei fesztivál fejlesztéseivel kapcsolatban. Újra visszatér az Art of Freedom, melynek célja, hogy feltűnő, elgondolkodtató térinstallációk vizuális erejével színesítse a Szabadság Szigetének változatos világát. Teljesen megújulnak a higiéniai blokkok, szinte az összes mobilvécé eltűnik a Szigetről, a helyüket konténeres angol-wc-blokkok veszik át.

„Tavaly sokat küzdöttünk a szokatlan szárazság miatti szálló porral, idén azonban több fronton is teszünk azért, hogy ez ne ismétlődhessen meg. Egyrészt már tavaly évvégén visszazöldítettük a Szigetet, eltüntetve a kiszáradás okozta hiányosságokat a füves talajon. Dolgozunk azon, hogy hasonló eset ne fordulhasson elő, és szárazság esetén folyamatosan tudjuk biztosítani a Duna vizével a locsolást. Mindemellett egy új pormentesítő kezelést alkalmazunk a fesztivál területén.”

Néhány további név a kiegészült kínálatból: Loyle Carner, Bizzey, Josman, Mezzosangue, Call Me Karizma, Caroline Polachek, SG Lewis, Arlo Parks, Jeff Mills, AJR, Sleaford Mods, Confidence Man, The Aces, Son Mieux, Acid Arab, DJ Tennis, Shlømo. A fesztivált augusztus 10–15. között rendezik az Óbudai Hajógyári-szigeten.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?