Szilveszter a képernyőn

<p>Vidám zenével, szellemes filmekkel zárja 2015-öt a közmédia. Az ifjabb nemzedék a gyerekcsatorna bő kínálatából választhat. A Grimm-mesék sorozatban Az ördög három arany hajszála című német mesefilm látható&hellip;</p>

Vidám zenével, szellemes filmekkel zárja 2015-öt a közmédia. Az ifjabb nemzedék a gyerekcsatorna bő kínálatából választhat. A Grimm-mesék sorozatban Az ördög három arany hajszála című német mesefilm látható. A történet főhőse a királylány kezére aspiráló furfangos legény, akit céljától sem a gonosz király, sem az ördög nem tud eltéríteni. (m2 12.00)

Ebéd után szintén királyi történetbe kapcsolódhatunk be, itt a délceg királyfi partnere, a félnótás sárkány: Süsü. (M2 15.00)

Koraeste talán a legnépszerűbb háború előtti magyar vígjátékot a Hyppolit, a lakájt élvezhetik újra a nézők. A népszerű slágereit (Pá, kis aranyom, Köszönöm, hogy imádott) a legtöbben ismerik, Csortos Gyula és Kabos Gyula kettősének mondatai pedig már a köznyelvben vertek gyökeret. (Duna 18.35)

A közmédia csatornáin éjfél után kezdődik az egész éjjel tartó vigasság. A Benkó Dixieland Band koncert-programja láttán meg kell emlékezni arról, hogy a névadó, Benkó Sándor december 15-én távozott közülünk. A közmédia számos hang- és koncertfelvétele őrzi gazdag pályája állomásait. (Duna World 0.10)

A Gyalog galoppban Artúr király és lovagjai a Mindenhatótól kapják a küldetést, hogy keressék meg a Szent Kelyhet. Útra is kelnek, hogy bejárják a középkori Anglia minden zegét-zugát, és nyomára akadjanak az áhított kincsnek. Mivel azonban ezt a filmet a Monty Python csoport készítette, a legeszementebb szituációk várnak a tökkelütött hősökre. (Duna, 0.10)

A szilveszteri bulizás hangulatát erősítő a mára klasszikussá vált Másnaposok című amerikai vígjáték, amely egy legénybúcsú történetét meséli el. Phil (Bradley Cooper) a haverjai segítségével meg is szervezi a fergeteges bulit, ami túlságosan is jól sikerül. Másnap reggel megdöbbenve ébrednek, a leendő férj nyomtalanul eltűnt, a szálloda szobája pedig teljesen le van rombolva. (Viasat 3, 21.00)

Deloris Van Cartier (Whoopi Goldberg), az egykori apáca, polgári foglalkozását tekintve bárénekesnő nem felejtette el az apácákkal töltött napokat. Visszahívják, hogy segítsen egy bajba jutott katolikus iskolán és énekkarán – ebből születik meg egy fergeteges vígjáték, az Apácashow 2.: Újra virul a fityula. (RTL Klub, 20.30) (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?