Stroke-ot kapott Brian May

dd

Enyhébb agyvérzéssel szállították kórházba tegnap éjjel Brian Mayt, a legendás Queen zenekar gitárosát. A rockzenész nem tudta mozgatni bal karját. Jelenleg otthon lábadozik, állapota fokozatosan javul.

Brian May a közösségi oldalán árulta el, hogy kb. egy héttel ezelőtt kisebb stroke-ot kapott, emiatt pedig nem tudta mozgatni a bal karját. A 77 éves rocklegenda saját bevallása szerint azóta jól van, otthon lábadozik, és visszanyerte az erejét ahhoz, hogy újra zenélni tudjon. 

„A jó hír az, hogy az elmúlt napok eseményei után ismét tudok gitározni” – mondta egy mai Facebook-videóban. A legendás gitáros ijesztőnek találta, hogy nem tudja mozgatni bal kezét, ugyanis a mai napig aktívan zenél, és a tervek szerint hamarosan turnéra indul. .

May a rá jellemző humoros stílusban beszélt a történtekről, és köszönetét fejezte ki a Surrey-i Frimley Kórház orvosainak, akik azt javasolták neki, hogy otthon pihenjen, és kerülje el a vérnyomás-emelkedést. 

May elárulta, hogy azért nem posztolt a kórházból való hazaérkezése után, mert nem szeretett volna együttérző üzeneteket kapni rajongóitól.

A Queen alapító gitárosa májusban kettős szerepben járt Pozsonyban: asztrofizikusként működött közre a Starmus konferencia szervezésénél, vendégként fellépett Jean-Michel Jarre koncertjén, és az Offspring zenekar társaságában is gitározott egy nagyot. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?