Sikertelen Appleton lányok

Az All Saints egykori üdvöskéi, az Appleton testvérek mellől elpártolt a siker.

Az All Saints egykori üdvöskéi, az Appleton testvérek mellől elpártolt a siker. Az első daluk, a Fantasy tavaly szeptemberben még felkapaszkodott az angol lista második helyére, sőt még a második kislemezdaluk, a Don’t Worry is bejutott a top tízbe az év elején, de azóta nem sokat hallani róluk, albumuk mindössze pár hétig szerepelt a nagylemezeladási összesítésen, a napokban megjelent maxijuk pedig be sem került a legjobb harminc dal közé. Nic és Nat idáig is tisztában voltak azzal, hogy kemény munka áll előttük, amennyiben szeretnék a csapatukkal elért sikereiket akárcsak megközelíteni is, ám az őket is meglepte, hogy ekkorát buktak. A lemezkiadójuk a napokban ultimátumot intézett hozzájuk: amennyiben nem sikerül a következő hetekben növelni a népszerűségüket, akkor egyszerűen kirúgják őket. Az ultimátum a hírek szerint nem ejtette kétségbe a lányokat, akik töretlenül bíznak abban, hogy rövidesen duóban is sikerül az áttörés. (z,p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?