Sheryl Crow összegzi a pályafutását

Az amerikai énekesnő ősszel megjelenteti első válogatáslemezét. A The Best Of Sheryl Crow című korongon a régebbi slágerek mellett három új dal kap helyet, amelyeket nemrég rögzített. Az egyik egy klasszikus sláger átdolgozása, Cat Stevens The First Cut Is The Deepest című dalát énekelte fel új hangszereléssel.

Az amerikai énekesnő ősszel megjelenteti első válogatáslemezét. A The Best Of Sheryl Crow című korongon a régebbi slágerek mellett három új dal kap helyet, amelyeket nemrég rögzített. Az egyik egy klasszikus sláger átdolgozása, Cat Stevens The First Cut Is The Deepest című dalát énekelte fel új hangszereléssel. A válogatáson természetesen a legnagyobb slágerek is hallhatók lesznek, például: az All I Wanna Do, amellyel Sheryl 1994-ben ismertté vált, szerepel rajta a Strong Enough és az If It Makes You Happy is, ezek mind megjárták a slágerlisták élvonalát. Kevesen tudják az énekesnőről, hogy Michael Jackson vokalistájaként kezdte a pályáját, 1988-ban az egykori popkirály Bad nevű világkörüli turnéján is részt vett. Az utóbbi években ugyan csökkent Sheryl népszerűsége, főleg az öreg kontinensen, de még így is nagy a rajongótábora, és a szakemberek körében is óriási tiszteletnek örvend. 1995-ben tarolt a Grammy díjkiosztón, és azóta is többször bezsebelte a legjobb rockénekesnőnek járó szobrocskát. (z,p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?