Sandra Bullock lett a People's Choice Awards abszolút győztese

Los Angeles |

<p>Sandra Bullock amerikai színésznő lett a közönség véleményét jelző People&#39;s Choice Awards abszolút győztese: négy kategóriában is ő bizonyult a nézők kedvencének a szerda esti díjátadón. Justin Timberlake a zenei kategóriák három trófeáját vihette haza.</p>

A 49 éves Oscar-díjas filmsztár a kedvenc film-, vígjátéki és drámai színésznő díját nyerte el a Gravitáció című sci-fiben, illetve a Női szervek című komédiában nyújtott alakításáért. George Clooney-val, a Gravitáció másik főszereplőjével közösen kapták a kedvenc páros elismerését, a film maga pedig a drámai alkotások között lett első.    Több mint öt évi távollét - és filmsikerek - után 2013-ban tért vissza a zene világának reflektorfényébe a 32 éves Justin Timberlake, aki a díjátadón három zenei kategóriában is első helyen végzett. Közönségkedvenc lett az albumok között a The 20/20 Experience című lemeze, ő bizonyult a legnépszerűbb férfi és R&B előadónak - ám a popzenészek kategóriájában éppen hajdani barátnője, Britney Spears előzte meg. Az énekesnő 15 éves karrierje során először nyert a People's Choice Awardson.    Robert Downey Jr. a Vasember-széria harmadik folytatásában játszott főszerepéért lett közönségkedvenc az akciófilmek sztárjai közül. A Vasember 3 kapta egyébként a legtöbb szavazatot mind a kedvenc film, mind a kedvenc akciófilm kategóriájában.    Bár filmjeire az utóbbi években a kritikusok nem sok jót mondtak, Adam Sandler mégis egymás után négyszer lett a közönség kedvenc komédiása. A szerda esti díjátadón a Nagyfiúk 2 című filmjével nyerte a kategóriát.    Első People's Choice-díját nyerte Kaley Couco: az Agymenők televíziós sorozat csinos, szőke pincérlányát, Pennyt alakító színésznő lett a közönség kedvenc tévés komikája. Chris Colfer, a Glee című zenés tévésorozat sztárja a férfiak közt bizonyult a legjobb tévés komikus színésznek.    A People's Choice Awards nyitja minden évben a hollywoodi díjátadók szezonját, amelynek csúcspontja az Oscar-gála. A közönségdíjakra 58 filmes, televíziós és zenei kategóriában lehetett szavazni, több mint 700 millióan adták le voksukat idén az interneten. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?