RÖVIDEN

Örömkoncert Lajkó Félixszel
Budapest. Ma este, Magyarország nemzeti ünnepének előestéjén, az Országház főbejárata előtt kerül sor az ingyenes, másfél órás Örömkoncertre. A főszereplő Lajkó Félix lesz, aki vendégeivel együtt mutatja meg kiapadhatatlan stílusgazdagságát.

Örömkoncert Lajkó Félixszel

Budapest. Ma este, Magyarország nemzeti ünnepének előestéjén, az Országház főbejárata előtt kerül sor az ingyenes, másfél órás Örömkoncertre. A főszereplő Lajkó Félix lesz, aki vendégeivel együtt mutatja meg kiapadhatatlan stílusgazdagságát. Szólóban, jelenlegi triójával, valamint meghívott vendégzenészekkel hallhatja, láthatja őt a közönség. Lajkó Félix vendége lesz a múltjában fontos szerepet játszó zenészek sokasága, így a magyar jazz egyik legsokoldalúbb szaxofonosa, Dresch Mihály. Néhány dal erejéig együtt szerepel a színpadon Boban és Marko Markovic zenekarával, akikkel teljesen egyedi hangzásvilágot szólaltat meg. Az érdeklődők megismerhetik a fiatal zenész citerajátékát, továbbá hallhatják őt Rúzsa Magdival, a Megasztár idei győztesével. A koncerten kizárólag Lajkó Félix szerzeményei csendülnek fel. (MTI)

Milan Lasica a várban énekel

Pozsony. A húszas-harmincas-negyvenes évek világába repíti a közönséget Milan Lasica, a népszerű színész, rendező, humorista, aki ma este nyolc órakor a várban ad koncertet a Bratislava Hot Serenaders zenekarral. Előadásukban nemcsak szlovák művészek régi nagy slágerei csendülnek fel, hanem ragtime, dixieland és swing is. (SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?