Reeves pokoli kalandjai

Múlt hét péntek óta új filmet forgat Keanu Reeves. A Mátrix Neója a Constantine című krimifantasyben egy természetfeletti képességekkel rendelkező detektívet játszik, aki a szó szoros értelmében megjárja a poklot.

Múlt hét péntek óta új filmet forgat Keanu Reeves. A Mátrix Neója a Constantine című krimifantasyben egy természetfeletti képességekkel rendelkező detektívet játszik, aki a szó szoros értelmében megjárja a poklot.

A tekintélyt nem tisztelő John Constantine detektív pokoli kalandjai akkor kezdődnek, amikor Angela Dodson rendőrnővel (Rachel Weisz) nyomozni kezd a rendőrnő ikertestvérének (szintén Rachel Weisz) rejtélyes öngyilkossága ügyében: vizsgálódásaik során démonok és angyalok lakta különös világra bukkannak a mai Los Angeles mögött, ahol egyre érik egymást a másvilági katasztrófák.

A Los Angelesben és környékén játszódó Constantine forgatókönyvét a DC/Vertigo Hellblazer című képregénye nyomán Kevin Brodbin, Mark Bomback és Frank Capello írta, a rendezői székbe az eddig videókat rendező Francis Lawrence ül (pályafutása során többek között az Aerosmithnek, a P.O.D.-nak, az Incubusnak, Justin Timberlake-nek, Jennifer Lopeznek és Will Smithnek rendezett klipeket), a producerek pedig Lauren Shuler Donner, Benjamin Melniker, Michael Uslan, Akiva Goldsman, Erwin Stoff és Lorenzo Di Bonaventura lesznek.

A film operatőri munkáit az Oscar-díjas Philippe Rousselot irányítja majd, Reevesen és Weiszen kívül pedig a szereplők között Tilda Swintont, az Emmy-díjas Pruitt Taylor Vince-t, a Bush együttes énekesét, Gavin Rossdale-t, Djimon Hounsou-t (Gladiátor) és Shia LeBeoufot találjuk. Utóbbi Constantine ifjú segédjét, Chazt fogja alakítani, míg Hounsou egy rejtélyes kuruzslót játszik majd a Warner filmjében. (cm)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?