Rajzpályázat a környezetvédelem fontosságáról gyerekeknek

ll

A Vekker Műhely és a Gurigongo Symposium a nemzetközi gyermeknap alkalmából Zöld vakáció! címmel a környezetvédelem fontosságának hangsúlyozása céljából pályázatot hirdet rajz és multimediális mű kategóriákban.

A pályázatra óvodások és alapiskolások rajzait várják, egy gyerek egy rajzot küldhet. A beérkezett alkotásokat szakértői zsűri bírálja el a következő korcsoportok alapján: óvodás, alapiskola 1–2. évfolyam, alapiskola 3–4. évfolyam, alapiskola 5–6. évfolyam és 7–8–9. évfolyam.

Az az osztály, ahonnan a legtöbb alkotás érkezik, részt vehet a Vekker Műhely egyik színházi-nevelési foglalkozásán. A 2013-ban alakult csoport különböző fontos társadalmi kérdéseket boncolgat osztálytermi előadások keretében. Az évek alatt nagy népszerűségre tettek szert, Dél-Szlovákia számos magyar iskolájában jártak. A pedagógusok szívesen hívják őket, és legtöbbször a háttérből figyelnek, mert számukra is nagy segítség, ha többet megtudhatnak a gondjaikra bízott fiatalokról.

A rajzpályázatra beküldött alkotásokból július 1-én kiállítást rendeznek a tallósi NFGreen KIDS fesztiválon. A megnyitóra szeretettel várják a gyermekeket, pedagógusokat, szülőket, ott lesz a pályázat eredményhirdetése is.

A rajzok bármilyen technikával készülhetnek (pl. tempera, akril, kollázs, grafit), a hátoldalon szerepeljen az alkotó neve, életkora, osztály, iskola neve, e-mail-címe. A pályamunkákat június 22-ig lehet beküldeni az alábbi címre: Gurigongo Symposium / Vekker Műhely Ul. gen. Svobodu 1950/18 929 01, Dunajská Streda.

A multimediális mű lehet animáció, kisfilm vagy számítógépes grafika, ezeket a [email protected] címre várják.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?