Programajánló: Most megy a mozikban

moonfall

Csütörtöktől ezeket a filmeket vetítik a hazai mozik.

Moonfall

Fantasztikus akciófilm sztárszínészekkel, melyben egy mindent elsöprő katasztrófa fenyegeti az emberiséget. Egy sötét, titokzatos erő eltéríti a Holdat a pályájáról, és közvetlenül a Föld felé löki. A becsapódás elkerülhetetlennek tűnik, a bolygó végveszélyben van. A káosz és pánik közepette a NASA vezetője, és egykori űrhajósa, Jo Fowler (Halle Berry) egy meghökkentő teóriával áll elő, ami a megmenekülést jelentheti mindenki számára. Fowler összeáll az elszánt űrhajóssal, Brian Harperrel (Patrick Wilson), és az összeesküvés-elméletek szakértőjével, K. C. Housmannal (John Bradley), hogy egy lehetetlennek tűnő küldetésen mentsék meg a világot.

 

Rémálmok sikátora

Guillermo del Toro legújabb filmjére több mint négy évet kellett várni. A Rémálmok sikátorával ezúttal a noir és pszichothriller világa felé fordul a mexikói sztárrendező. A történet William Lindsay Gresham 1946-os regényén alapul. A történet főszereplője az ambíciózus Stan (Bradley Cooper), aki egy utazócirkusznál dolgozik, és aki néhány jól megválasztott szóval képes manipulálni az embereket. Találkozik azonban egy pszichiáternővel, dr. Lilith Ritterel (Cate Blanchett), akiről hamarosan kiderül, hogy még nála is veszedelmesebb. Veszélyes macska-egér játék kezdődik kettejük között.

 

Szlalom

Egy tehetséges fiatal lány profi síelő szeretne lenni, ezért a legjobb edzőt keresi. Lyz (Noée Abita) megismeri a karizmatikus Fredet (Jérémie Renier), aki kemény, de nagyon figyelmes edzőnek bizonyul. Lyz, aki egy szétesőben levő családból érkezik, és édesanyjával való kapcsolata sem felhőtlen, mintaképének tartja az edzőt – és egyszer csak szexuális zaklatás áldozatának a helyzetében találja magát. A belga-francia koprodukció 2020-ban készült.

 

Sikoly

A hírhedt sorozatgyilkos újra szedi áldozatait. A negyedik után tizenegy évet kellett várni a híres franchise következő produkciójára. Az előző részek rendezőjét, a 2015-ben elhunyt Wes Cravent követően a Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett alkotta rendezőpáros készítette a produkcót. Huszonöt évvel azután, hogy Woodsboro csendes kisvárosát brutális gyilkosságsorozat rázta meg, egy új gyilkos ölti magára a maszkot, hogy egy csapat tinédzsert kiszemelve felszínre hozza a település véráztatta múltjának titkait.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?