Pharrell lenyomta Pitbullt és Ke$hát

ÖSSZEFOGLALÓAz idei év első két hónapjában két hatalmas világsláger született. Az egyik megjárta a számunkra három legfontosabb zenepiac, Németország, az Egyesült Királyság és az USA listájának csúcsát, a másikat már csak pici választja el ettől a diadaltól.

ÖSSZEFOGLALÓ

Az idei év első két hónapjában két hatalmas világsláger született. Az egyik megjárta a számunkra három legfontosabb zenepiac, Németország, az Egyesült Királyság és az USA listájának csúcsát, a másikat már csak pici választja el ettől a diadaltól. Az előbbi tucatsláger, fülbemászónak sem nevezhető, hiszen ha az ember egy-két napig nem hallja, el is felejti. A másik viszont elsőre beágyazta magát a hallójáratainkba.

Pitbull és Ke$ha dala, a Timber az amerikai listát három, a németet két, a britet egy hétig vezette. Sikere a floridai rapper óriási népszerűségével magyarázható, ő napjaink vezető hiphopsztárja, futószalagon gyártott felvételei rendszerint a listák élvonalában landolnak. Mindent összevetve azonban Pharrell Williams Happyje már most nagyobb sláger. A szerzemény a brit rangsort egy hétig uralta, a németben jelenleg is első, immár hatodik hete, az amerikai Billboard magazin Hot 100 listáján pedig második hete áll ugrásra készen az ezüstérmes pozícióban. (A rangsort negyedik hete Katy Perry és Juicy J slágere, a Dark Horse vezeti.) A Happy a Gru című animációs film második részének betétdala. Bizonyára évek múltán is örömmel emlékszünk vissza majd 2014 elejére, amikor ez az önfeledt boldogságot árasztó zeneszám hódított.

A Virginia Beach-i Pharrell Williams a múlt héten jelentette be: a második szólólemeze a G I R L címet kapta, és március 3-án jelenik meg. (puha)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?