Paris Hilton, a sztárénekesnő?

1994-ben a sztármodell, Naomi Campbell felesleges kirándulást tett a popzenébe, elképesztően rossz albumot hozott össze egy szedett-vedett gárdával. A mai napig orra alá dörgölik, milyen nevetségessé tette magát és mekkorát bukott vele.

1994-ben a sztármodell, Naomi Campbell felesleges kirándulást tett a popzenébe, elképesztően rossz albumot hozott össze egy szedett-vedett gárdával. A mai napig orra alá dörgölik, milyen nevetségessé tette magát és mekkorát bukott vele. Abban bíztam, hogy most, tizenkét évvel később hasonló sors vár az amerikai Hilton szállodalánc örökösére, az énekesi babérokra pályázó Paris Hiltonra – mert valljuk be, a beképzelt szőkeség megérdemelne végre egy-két kiábrándító pofont az élettől… Utólag belegondolva, nem volt alapja a bizakodásomnak. Amennyiben valaki jó szakembereket vásárol (!) maga mellé, egyszerűen nem tud kimagaslóan rossz dalt készíteni, még akkor sem, ha hangja egy szál se. ĺgy aztán Hilton kisaszszony első felvétele korántsem olyan rossz, mint amilyennek vártam. A bögyömben van ez a nő, mégis muszáj leírnom, hogy a Stars Are Blind kellemes nyári dalocska. Ráadásul fertőző: az ember meghallja, és képtelen kitörölni a hallójáratából. Sajnos már most biztos, hogy az újdonsült énekesnő bukni nem fog, felvétele az amerikai Billboard magazin kislemezlistájának 18. helyére iratkozott fel. Ezzel az év harmadik legjobb debütálását könyvelheti el Taylor Hicks és Ashley Parker Angel után. Remélhetőleg azért hamarosan megüti a bokáját, és nem válik belőle sztárénekesnő. Ha mégis, akkor valami nincs rendjén. Bár elképzelhető, hogy csupán velem van baj… (puha)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?