PAPP ZOLTÁN szülész-nőgyógyász

Egyetemi tanár, a Semmelweis Egyetem I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának igazgatója, a Semmelweis Egyetem általános rektorhelyettese és a Szülészeti és Nőgyógyászati Szakmai Kollégium elnöke.

Egyetemi tanár, a Semmelweis Egyetem I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának igazgatója, a Semmelweis Egyetem általános rektorhelyettese és a Szülészeti és Nőgyógyászati Szakmai Kollégium elnöke. Elsősorban a szülészet-nőgyógyászat, a magzati orvostudomány, a klinikai genetika és a nőgyógyászati onkológia művelésével, illetve kutatásával foglalkozik. 1990-ben tanszékvezető egyetemi tanári kinevezést kapott a Semmelweis Egyetem I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájára. Az Egészségügyi Tudományos Tanács Igazságügyi Bizottság tagjaként, a Szülészeti és Nőgyógyászati Szakmai Kollégium elnökeként, a Szülészeti és Nőgyógyászati Országos Koordináló Intézet vezetőjeként, a Semmelweis Egyetem általános rektorhelyetteseként, az Egészségügyi Tudományos Tanács Tudományos és Kutatásetikai Bizottság elnökeként, valamint a MTA Orvosi Osztályának tanácskozó tagjaként vezető szerepet tölt be a magyar szülészet-nőgyógyászati és tudományos életben. Számos hazai és külföldi tudományos szakmai társaságban vezetőségi tag, továbbá több hazai és nemzetközi folyóirat szerkesztőbizottságában tevékenykedik. Több mint 20 könyvet és több száz közleményt írt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?