Odahaza senki sem próféta

A német albumeladási lista első tízes mezőnyében tanyázik egy Declan nevű énekes. Az 1991. december 19-én született srác a német nyelvterületet leszámítva sehol sincs jelen a zenei összesítéseken, ezért joggal feltételezhetnénk róla, hogy német nemzetiségű.

A német albumeladási lista első tízes mezőnyében tanyázik egy Declan nevű énekes. Az 1991. december 19-én született srác a német nyelvterületet leszámítva sehol sincs jelen a zenei összesítéseken, ezért joggal feltételezhetnénk róla, hogy német nemzetiségű. Pedig nem! A skót és ír felmenőkkel rendelkező angol fiú odahaza sorra nyerte a helyi énekversenyeket, és már egy nagylemeze is napvilágot látott 2002-ben, ez azonban nem ért el számottevő sikert. Az egyik németországi televíziós fellépése után a Warner alá tartozó Starwatch nevű hazai kiadó szerződtette, ennek eredményeként jelent meg a Thank You című albuma, amely a német nyelvterület határain kívül máshol egyelőre nem kapható. (puha)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?