Nem meglepő a visszatérés

Az 1984-ben megalakult és 1994-ben feloszlott bostoni New Kids On The Block az év elején váratlanul új honlapot indított – most már tudjuk, ez volt a visszatérés első jele. „Boston utcáiról indultak hódító útjukra. A zenetörténet egyik legsikeresebb fiúbandáját alkották. Generációkra voltak hatással.

Az 1984-ben megalakult és 1994-ben feloszlott bostoni New Kids On The Block az év elején váratlanul új honlapot indított – most már tudjuk, ez volt a visszatérés első jele. „Boston utcáiról indultak hódító útjukra. A zenetörténet egyik legsikeresebb fiúbandáját alkották. Generációkra voltak hatással. Hetvenmillió hanghordozót adtak el, és közel egymilliárd dollárt kerestek az évek során. Itt hagyták abba. Azóta is rajongók milliói várják visszatérésüket. Készen álltok?” – egyebek között ezek voltak olvashatók a honlapon. Az egyik tag, Danny Wood a blogjában ugyan cáfolta az újjáalakulást, de beírásából érezhető volt, hogy nem tartja kizártnak a közös munkát. „Jelenleg nem folynak tárgyalások, de ha mégis újrakezdjük, azt hivatalos úton jelentjük be” – írta. Később több hírügynökség is arról számolt be, hogy a csapat új nagylemezen kezdett el dolgozni, amit szintén nem erősítettek meg, ám egy új dal felkerült a honlapra, ami már egyértelművé tette a folytatást. A Today című amerikai televíziós showműsorban azután Jonathan Knight, Jordan Knight, Joey McIntyre, Donnie Wahlberg és Danny Wood hivatalosan is bejelentette a visszatérést. Az új album mellett világkörüli turnét is beharangoztak. Az együttes hatalmas divathullámot indított el: sikerén felbuzdulva a kilencvenes években gombamód elszaporodtak a hasonló fiú- és lánycsapatok. (pj)Az együttes nagylemezei

1. 1986 áprilisa: New Kids On The Block

2. 1988 szeptembere: Hangin’ Tough

3. 1989 szeptembere: Merry, Merry Christmas

4. 1990 júniusa: Step By Step

5. 1991 februárja: No More Games / The Remix Album

6. 1994 januárja: Face The Music

7. 1999 februárja: Greatest Hits

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?