Nem jött be az előrejelzés

<p>Az előrejelzések szerint Rick Ross negyedik, Teflon Don című stúdióalbumának kellett volna az amerikai eladási lista élén debütálnia.</p>

A korongból 176 ezret értékesítettek, s mivel Eminem a Recovery című lemezéből 187 ezret adott el, így az 1976-os születésű floridai rappernek be kell érnie a második hellyel, pályafutása során először, előző három stúdióalbuma ugyanis az első helyre iratkozott fel. Akármilyen hihetetlen, a Missouri Államból származó Sheryl Crow még sosem szerepelt az összesítés csúcsán - ezúttal a 100 Miles from Memphis című hetedik stúdiólemezével a harmadik helyre érkezett meg. Az ötödik helyen a Kidz Bop 18. része nyitott, ezen napjaink slágerei gyerekek előadásában csendülnek fel. A tízes mezőny utolsó új belépője a Jonas Brothers hetedik helyen kezdő Jonas L. A. című filmzenei korongja. A brit TOP 10-ben két újdonságra lelünk: Professor Green londoni hiphopelőadó első, Alive Till I'm Dead című albuma a második, az Earth, Wind & Fire slágerválogatása a kilencedik pozícióban startol. A magyar zenei piac legvásároltabb hanghordozója egy hét megszakítással harmadik hete David Guetta francia lemezlovas tavaly augusztusban kiadott negyedik, One Love című stúdiólemeze. A negyvenes mezőnyben mindössze egy újdonság található, a 32. helyen debütált Sting albuma, a Symphonicities.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?