Nem folytatódik a turné

ÖSSZEFOGLALÓCsípőműtét miatt mondta le amerikai turnéjának hátralevő részét Lady Gaga, ezzel 30 millió dollárt bukott az énekesnő és menedzsmentje.

ÖSSZEFOGLALÓ

Csípőműtét miatt mondta le amerikai turnéjának hátralevő részét Lady Gaga, ezzel 30 millió dollárt bukott az énekesnő és menedzsmentje. A Born This Way Ball koncertsorozat az ötödik legjövedelmezőbb zenei rendezvény, amely 2012-ben 161 millió dollár bevételt termelt a popsztárnak és stábjának. Csak Madonna, Bruce Springsteen, Roger Waters és a Coldplay előzi meg a bevételével. Észak-Amerikában ezt a turnét folytatta volna tavasszal, a 22 koncert legtöbbjére elővételben elfogytak a jegyek, ami esetenként 9 és 15 ezer nézőt jelent.

A szervezők meglehetősen szomorúak a döntés miatt, mivel az arénaturné sok kisebb város egyetemi sportcsarnokait is érintette volna, ezzel komoly nyereséghez segítve az intézményeket. Úgy tűnik, a veszteséget nem Lady Gaga vagy a szervező cég állja, hanem a biztosító, mivel hivatalos orvosi igazolással igazolják a fellépések elmaradását. Biztosat azonban egyelőre egyik fél sem mondott. Ellenben a reklámra fordított összeget nem térítik meg a helyi a szervezőknek.

Lady Gaga betegségéről nem sokat tudni, csupán annyit, hogy a fájdalmai miatt lábra sem tud állni, és minél hamarabb kezelni kell, hogy a teljesen felépüljön. (lg)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?