Nagy csend hónapok óta – lesz-e folytatás?

Panni, a varrodai betanított munkás, Kozso egykori csapatát, az All 4 Love-ot is figyelemmel kíséri, és meggyőződése, hogy a kvartett a végnapjait éli. Szerinte kifulladt.
A sztárcsinálásból a másik kereskedelmi csatorna sem maradhatott ki...

Panni, a varrodai betanított munkás, Kozso egykori csapatát, az All 4 Love-ot is figyelemmel kíséri, és meggyőződése, hogy a kvartett a végnapjait éli. Szerinte kifulladt.

A sztárcsinálásból a másik kereskedelmi csatorna sem maradhatott ki... A Popsztárok mellett a konkurens médium Üstökös címmel indított tehetségkutató showműsort, amelynek eredményeként megalakult az All 4 Love. A négyesfogat ugyan még létezik, de háza táján csend uralkodik amióta a fiatalok búcsút intettek Kozso mesternek. Már-már az az érzése az embernek, hogy teljesen magukra maradtak, sőt, a mágustól való szakításuk miatt a kiadó is mellőzte őket, ezért a nagy csend, egyszerűen nem tudnak továbblépni. Azután megjelent a csapat második maxija, rajta a Te Quiero négy változatával, de ez sem törte meg a csendet, nem volt különösebb visszhangja. A dalt Kozsotól megszokott szöveg jellemzi a semmiről, így rádiós támogatás mellett akár sláger is válhatott volna belőle! Az ilyenre ráharapnak a rádiók... Ám mégsem játszották, mivel a csapat mögött nem állnak igazi szakemberek, akik lobbiztak volna. Ugyanis manapság ez így működik. Kozso cégénél, a Samurai Songs Records-nál nem marad a csapat, az is elképzelhető, hogy a Warnerból is megy, így szerintem a dal megjelentetése maxin amolyan kötelesség csupán, udvarias gesztus az együttes felé, s ettől kezdve már senkit nem érdekel a sorsuk.

Egyébként azon sem csodálkoznék, ha az All 4 Love egy az egyben eltűnne a popzene süllyesztőjében, hiszen bebizonyosodott: a mesterségesen létrehozott csapatokra ez vár szerte a világon. A Sugar & Spice esete megerősítette a feltételezést, hogy Magyarország sem kivétel. Jönnek, látnak, győznek, és egy év múlva már senki sem emlékszik rájuk. S akkor még nem vettük figyelembe a Kozsoval történt szakítást, ami már önmagában garancia a sikertelenségre, a gyors hanyatlásra.

De maradjunk a mában! Az All 4 Love még itt van, s a tagok megpróbálják velünk elhitetni, hogy az elmondottak rájuk nem vonatkoznak, majd ők megmutatják, rengeteg bennük az energia, a tenniakarás. Az lehet, viszont ez még nem jelenti azt, hogy életképesek is maradnak! Ahhoz jóval több kell! De higygyünk nekik! (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?