Morpheus nem nősül

Még két és fél hónap van hátra a Mátrix – Forradalmak november 5-i bemutatójáig, a film készítői és színészei azonban már most elkezdték szivárogtatni az eddig gondosan titkolt információkat.

Még két és fél hónap van hátra a Mátrix – Forradalmak november 5-i bemutatójáig, a film készítői és színészei azonban már most elkezdték szivárogtatni az eddig gondosan titkolt információkat. Keanu Reeves, Joel Silver és Jada Pinkett Smith a többi között a befejező rész kulcsjelenetéről és a szereplők közötti viszonyokról mesélt.

A nyilatkozatokat és a különböző információkat a ComingSoon.net gyűjtötte össze az ausztrál The Herald Sunból és az Entertainment Weeklyből, ám a különböző értesülések olykor ellentmondani látszanak egymásnak. A ComingSoon egyik hírében például az szerepel, hogy a Forradalmak egyik kulcsjelenete egy tizennégy perces csatajelenet lesz, amely Joel Silver producer szerint minden idők legkomplikáltabb filmszekvenciája, elkészítése pedig 40 millió dollárt emésztett fel, egy későbbi összefoglalóban viszont már tizenhét perces csatajelenetről írnak, amelyhez állítólag több mint 60 millió dollárt használtak fel a büdzséből.

A 14 perces csatajelenetről az Entertainment Weekly értesülései alapján a ComingSoon.net-en azt állítják, hogy egy helikopteres üldözésről van szó, míg a tizenhét perces verzióról azt tudhatjuk meg, hogy a valódi világban, a Föld nukleáris háború pusztította, felperzselt felszínén játszódik majd, ahol beteljesül Neo valódi küldetése.

Ami a nyilatkozatokat illeti: Reeves az Entertainment Weeklynek azt a már ismert tényt mondta el, hogy a Forradalmak Zion és a gépek csatája, de megemlítette azt is, hogy megoldódik Smith ügynök és Neo viszonya, és a néző választ kap kérdéseire Neo mint a kiválasztott utazásával kapcsolatban. Jada Pinkett Smith is azt ismételte el, hogy a Forradalmakban nagyobb szerep jut neki, de ehhez hozzátette, hogy kibontakozik és lezárul Niobe és Morpheus szerelmi története. „Esküvőre azonban senki se számítson” – mondta Will Smith felesége. (cm)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?